| ionika17 a întrebat:

Salut! Am o problema care ma ingrijoreaza.Mi-a fost gasit ficatul un pic marit si gras si mi s-a dat tratament cu esentin si omega 3 ce l-am luat deja de o saptamana, intepaturi tot mai sunt si piscaturi, in fine(de ieri nu am mai luat medicamentele). Problema care ma ingrijoreaza cel mai tare este ca de ieri nu mai ejaculez cu jet (doar curge) si inainte de asta nu am avut nici o problema, din contra aveam niste jeturi foarte puternice (vreo 4-5 care se duceau foarte departe).Azi mi-a venit mai putin ca niciodata. Oare sa fie de la medicamente ca nu am avut probleme pana acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce griji au unii, in loc sa fi ingrijorat ca ai probleme cu ficatul te ingrijoreaza ejacularea oameni NEBUNI

| ionika17 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Deci ejagularea nu conteaza (poate pentru tine, dar pentru mine conteaza ca o putut sa imi afecteze medicamentele. Adica am fost bine pana acum si te ai trezit tu.Eu voiam sa stiu de la ce ar putea fi cauza nu sa ma iei tu cu chesturi de ale tale aiurite.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici o legătură.

| doctorandus a răspuns:

Mergi la un medic adevarat, nu la un escroc.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca poți sa vorbești cu medicul despre chestia asta, doar ca trebuie sa fi constient ca o data cu trecerea timpului și activității sexuale mai dese ejacularea și tot restul poate sa se schimbe uneori.

| Nirvanaaa a răspuns:

Mergi și discuta cu medicul.
Medicul care ți-a prescris tratamentul ți-a dat suplimente alimentare. Simptomele pe care le prezinți aici nu au treaba cu suplimentele pentru ficat.