| sfdshsnsa a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, cam acum un an mi-am facut gaura in urechea stanga, si de cateva luni nu mai pot cercelu, insa odata la o saptamana, cam asa cu aproximatie, bag cercelu in ureche sa n use astupe gaura.Ieri am observat ca mi-a aparut exact la gaura o umflatura, si ma doare cand pun mana, nu se vede cu ochiul liber, doar daca pui mana o poti simtii. Ce este si cum scap de ea? Repet se vede si ma doare doar daca pun mana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

E o mica infectie. Da-ti cu un unguent cu antiinflamator si antibiotic. Incearca cu Mibazon

| papusikatha a răspuns:

E posibil ca cercelu pe care l-ai folosit sa fi fost dintr-un material mai putin suportat de urechea ta. Foloseste un unguent antiinflamator si vezi daca iti trece.

| Tσχץ a răspuns:

Hi.
Phai, s'ar putea sa ai o rana la ureche.
Ar trebuis a the dai cu putin Rivanol sau Spirt. dar ai grija ca the usture din cauza la spirt.
Daca nu iti trecu du-te la medic, deoarece din cauza la aceea rana s'ar putea infecta si sa-ti afecteze urechea.

| Minnie_8038 a răspuns:

Am patit acest lucru. Este un nordul. dar nu este nimic grav. Se retrage in cateva zile. insa daca persista. consulta medicul.