| Beyourself1245 a întrebat:

Salut. Am și eu o problema. De o săptămână încoace mă simt cam rau. Orice aliment mănânc îmi provoacă greață, mai ales mâncarea grasă și consistența. Mâncărurile ușoare, mă fac să mă simt mai ok. Am renunțat la fumat crezând că e din cauza asta și cred cu tărie. Mâine mă duc să-mi fac un set de analize la o clinica in București. Mi-e cam teama, am citit pe Internet că sunt multiple cauze de la digestie până la cancer digestiv.
Va rog, daca v-ați confruntat cu aceasta problema să mă ajutați și pe mine. Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| existential a răspuns:

Daca citesti pe net, ai toate sansele sa te ingrijorezi... netul nu poate pune diagnostic happy
Daca e legat de grasimi, posibil sa fie fierea, dar nu neaparat. Asta se vede la ecografie.

| Beyourself1245 explică (pentru existential):

Da, am sa vad mâine care e treaba. Cred că este doar o indigestie sau dischinezie biliara care se tratează.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Raspunsul este la "mintea cocosului".
Daca te doare cand te lovesti, atunci te feresti de lovitura.
Daca te simti rau de la mancarurile grele si mai bine de la cele usoare, atunci faci o DIETA de dezintoxicare, timp de o saptamana. tongue

| GabiDumitrescu a răspuns:

Renunta complet la alea grase, baga apa/ceaiuri si salate/legume cit cuprinde macar o saptamana, apoi discutam din nou.

| zilog a răspuns:

Ai nevoie de ieșeală cu prietenii la plajă te-ai săturat de pandemie nebunie si tot ce se intampla de la revoluție in coace
si ti-sa făcut greață de arahat

| 1997onur a răspuns:

Mergi la medicul de familie si afli adevarul si cauza.

| Mavni a răspuns:

"Orice mănânc îmi provoacă greață, mai ales mâncarea grasă. Mâncărurile ușoare, mă fac să mă simt mai ok"
Si nu te-ai gandit ca mancarea grasa oboseste ficatul?
Sa ne spui si noua rezultatele.