Incearca pana luni sa ai o dieta usoara, fara ulei, prajeli si sucuri iar pentru liniste incearca maine daca poti, sa petreci putin timp afara. Trebuie momentan sa iti distragi atentia deoarece psihicul are un rol foarte important. Multa sanătate iti doresc si sper sa nu fie nimic grav
Ia magneziu bisglicinat 2 luni de zile și o sa vezi ca scapi. Tratează pana nu devina cronica ca apoi nu mai scapi nici cu vreo minune.
Nu exclude si problemele cardiace, dar in principal descrii ca fiind atacuri de panica. Trebuie sa iti controlezi respiratia, daca nu reusesti, poti avea nevoie de un ceai pe baza de plante calmante sau suplimente cu magneziu(vezi ca sunt mai multe tipuri de magneziu)
Salut aseară n-am putut să dorm și azi de dimineață am vomitat un pic oricum luni ma duc la doctor, dar trebuie să stau liniștit să nu mai mă gândesc
Incearca pana luni sa ai o dieta usoara, fara ulei, prajeli si sucuri iar pentru liniste incearca maine daca poti, sa petreci putin timp afara. Trebuie momentan sa iti distragi atentia deoarece psihicul are un rol foarte important. Multa sanătate iti doresc si sper sa nu fie nimic grav
Mai degrabă cred că e atac de panică la de la farmacie magnezium sticks sunt ff ieftine și iei una înainte de somn și o sa fie bine
Salut! Știu cum e ce simți, am trecut prin ceva asemănător.
Am dat de zeroanxietate.com și am găsit acolo explicații și sfaturi care chiar m-au ajutat.
Îți recomand să arunci o privire, poate îți e de folos!