anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am și eu problemă, căteodata îmi bate inima mai tare, de la ce să fie și mă sperii adică mă agit și nu pot dormi, mi-e frică să dorm?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Incearca pana luni sa ai o dieta usoara, fara ulei, prajeli si sucuri iar pentru liniste incearca maine daca poti, sa petreci putin timp afara. Trebuie momentan sa iti distragi atentia deoarece psihicul are un rol foarte important. Multa sanătate iti doresc si sper sa nu fie nimic grav

6 răspunsuri:
| Ambivert a răspuns:

Ia magneziu bisglicinat 2 luni de zile și o sa vezi ca scapi. Tratează pana nu devina cronica ca apoi nu mai scapi nici cu vreo minune.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu exclude si problemele cardiace, dar in principal descrii ca fiind atacuri de panica. Trebuie sa iti controlezi respiratia, daca nu reusesti, poti avea nevoie de un ceai pe baza de plante calmante sau suplimente cu magneziu(vezi ca sunt mai multe tipuri de magneziu)

| IonutMarin a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Salut aseară n-am putut să dorm și azi de dimineață am vomitat un pic oricum luni ma duc la doctor, dar trebuie să stau liniștit să nu mai mă gândesc

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru IonutMarin):

Incearca pana luni sa ai o dieta usoara, fara ulei, prajeli si sucuri iar pentru liniste incearca maine daca poti, sa petreci putin timp afara. Trebuie momentan sa iti distragi atentia deoarece psihicul are un rol foarte important. Multa sanătate iti doresc si sper sa nu fie nimic grav

| Georgemarian123 a răspuns:

Anxietate sau atac de panică.

| Porphyrios a răspuns:

Mai degrabă cred că e atac de panică la de la farmacie magnezium sticks sunt ff ieftine și iei una înainte de somn și o sa fie bine

| zeroanx a răspuns:

Salut! Știu cum e ce simți, am trecut prin ceva asemănător.
Am dat de zeroanxietate.com și am găsit acolo explicații și sfaturi care chiar m-au ajutat.
Îți recomand să arunci o privire, poate îți e de folos!