| carlyy1765 a întrebat:

Salut, astăzi eram la iarba verde și pe iarba aia verde bănuiesc ca sunt soareci și tot felul. Dacă mingile mele de tenis mergeau pe acolo și eu le luam, este posibil sa pățesc ceva? Adică ma refer ca mingile mele au atins suprafețele pe care cine știe ce soareci umbla pe acolo. Era după ploaie, apropo. Îmi e frica ca șobolanii și soareci pot avea tot felul de boli și na. Scuzați dacă e o întrebare prosteasca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Normal! Toti oamenii care au fost la iarba verde mor pe capete. Se zice ca s-a inventat apa si sapunul care rezolva problema, dar nu-mi dau seama daca este adevarat! Dumnezeu sa ne ajute! rolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat nu dai cu limba pe mingiile alea si dupa ce te joci, te speli pe maini cu apa si sapun, nu are ce sa ti seintample.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt tot felul pe iarba verde. Când ajungi acasă te speli pe mâini și tot felul de duc.

| carlyy1765 explică (pentru sadrian46):

Pai m-am spălat și mi am șters și telefonul și racheta de tenis pe care am atins-o

| sadrian46 a răspuns (pentru carlyy1765):

Și a mai rămas pe creierul tău fobia de șobolani. Spală și acolo. Se numește spălarea creierilor.

| dullcat a răspuns:

Buna.Dupa ce termini cu jocul de tenis te speli pe maini si aia e.In locul tau mi-ar fi frica de telefonul mobil, care e mai murdar decat o toaleta publica.L-ai dezinfectat vreodata? Probabil ca nu.
Chiar si asa, ma indoiesc ca ai avut probleme de sanatate din cauza lui.Ai incredere in corpul tau care se lupta zilnic cu microbi din exterior si, din fericire pentru tine, castiga.

| relian a răspuns:

Ai grija sa nu iti cada un meteor in cap, nu mai iesi pe nicaeri, nu mai atinge nimic laughing
Exact ce spui, o intrebare prosteasca.Nu trebuie sa faci nimic, nu trebuie sa te speli si alte basme ce tot te sfatuie care cum apuca pe aici.
Daca era pe asa, nu mai existai pe lumea asta laughing ma refer ca specie, asa ca organismul e aparat, este facut sa nu se dizolve la prima ploaie laughing
Mingiile alea le poti baga si in gura, nu vei pati absolut nimic.Cind ai fost mic is sigur ca ai bagat in gura tot felul de rahaturi, acu deja ai uitat laughing
Poti sa dai si limbi la mingiile alea, cum spune Violeta sa nu dai, uite tu deal dracu dale limbi, sa vedem nu face spume tanti Violeta laughing

| sammie a răspuns:

Nu se va întâmpla nimic.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Skarr a răspuns:

Daca era asa usor sa iei chestii doar fiindca atingi iarba...
Nu mai te gandi la toate prostiile si stai linistit.
Daca vrei spala te pe maini si dezinfecteaza te dar nu mai exagera ca nu e asa grav.
Cand eram mic ma tavaleam pe jos si bagam frunze in gura si n am mai avut nimic

| andromeda22 a răspuns:

Fa-ti toate analizele de urgenta. Este posibil ca ai luat tot felul de virusi si bacterii.

| Lilaxx1 a răspuns:

Dacă te speli foarte bine după, nu cred că va fi o problemă. Dar mai bine arunci mingile la gunoi.