| Kanpeki a întrebat:

Salut. Este posibil sa dezvolt cheag de sânge sau tromboza venoasa dacă vreo 7 luni am stat mai mult în pat sau birou? (Gen ieșeam la plimbare cam o data pe săptămână doar. Dar de vreo luna ma plimb cel putin 3km aproape in fiecare zi). Nu știu de ce de vreo 2 luni simt dureri în zona superioara a picioarelor (mai ales stângul) și la bratul stâng în câteva locatii și în spate la umărul stâng. Dar nu sunt constante. Vin și pleaca. Și am simțit și niște crampe musculare gen spasme scurte. De vreo 2 zile ma doare mai mult parca. Am făcut și test de sânge acum vreo 2 luni și a ieșit ok (doar ca trebuie sa beau mai multa apa) și am fost și la medic cardiolog dar anul trecut în vara doar și nu a găsit ceva grav. Am făcut și un ekg acum vreo 2 săptămâni și a zis ca e ok. Nu știu ce poate fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este foarte bine ca faci miscare, pui limfa in miscare.
Posibil ca durerile tale sa fie datorate lipsei vitaminelor. E ceva obisnuit primavara. Poti lua niste suplimente in sensul asta.

| Bombasar a răspuns:

Eu ies din casa doar odata pe saptaluna si sunt ok de mai bine de 10 ani si n-am nicio truberculoza veninioasa dinasta.winking