Eu recomand Clinica Aesthetica. Sunt niste finuti si draguti, eu am ajuns in urgenta cu durere si ei au fost cei care m-au salvat rapid. Au si un site foarte simpatic www.drcorinacazacu.ro si facebook Clinica Aesthetica.
Heii :*.
Nu pot sa iti zic cu exactitate unul foarte bun, stiu insa ca cel la care ma duc eu este bun, si ca lucreaza bine. Acum depinde de cati bani esti dispusa sa dai.
Eu ma duc la Iowemed . Lucreaza foarte bine, sunt instrumente sterile, doctori foarte buni. Cei drept este cam 50 lei o extractie dar merita, nu simti aproape nimic.
Nu e problema bani la mine problema este ca maseaua de minte mi-a dat putin asa afara deci ma gandesc ca o sa ma chinuie la extractie.
Bani nu sunt problema la mine doar un dentist bun deoarece maseaua mea a dat pe jumate si nu inca sunt speriat de cum sa mi-o scoata.
Stomatolog bun in Constanta este Dr Resit Ayla... uite aici sa te documentezi http://dentoplus.ro
Pentru unii conteaza site-ul daca este simpatic, eu zic ca medicul stomatolog trebuie sa fie bun si nu bun la suflet ci bun in ceea ce face adica STOMATOLOGIE! M-am confruntat cu multi medici din Constanta cu site-uri dragute, cu aparatura draguta, cu vorbe dragute DAR CU BANI MULTI si CALITATE LIPSA! Asa este in Romania reclama multa ca merge la prosti. Dupa o extractie de masea la un "gheoghe" am ramas cu dureri foarte mari in acel punct, am mers dupa aia la alti 3 dentisti la fel de "gheorghe" ca sa nu le zic altfel si nu au vazut pe radiografia mea ca am un firicel de os de la vechea extractie. Ducandu-ma la un alt medic stomatolog cu totul si cu totul, cu alta problema, a sezizat ca am un firicel de os. Intrebandu-ma: dar nu te doare aici daca apas? M-au taiat durerile si i-am zis ca de 6 luni ma tot doare acolo si nu gaseste nimeni solutia! Acest medic stomatolog este Dr Resit Ayla, il recomand cu caldura si incredere este un medic foarte foarte bun, de atunci atat eu cat si familia mea mergem la ea si suntem foarte multumiti. Este un medic care merita tot respectul! Asa ca, in alegerea medicului stomatolog conteaza mai putin cat de dragut este si cate chestii dragute are, ce aparate noi a achizitionat si nu stie sa le foloseasca, CONTEAZA sa iti rezolve probleme dentare cu profesionalism si raspundere si asta zic ca se acumuleaza dupa o anumita experienta. Ma gandeam sa nu las nici un site dar am sa va las un link sa puteti afla mai multe detalii http://dentoplus.ro Cu siguranta daca ajungeti la ea, castigul este al vostru din toate punctele de vedere pentru ca ea oricum este full de pacienti, o sa vedeti. Numai bine!
Da! Si eu am cam 1 luna de cand mi-am scos maseaua de minte! La dentista mea la cabinet, daca este nevoie sa o scoti, vine un medic de la Bucuresti in fiecare saptamana. Este un medic super ok! Eu nu am probleme!
VulpeaDinUmbra întreabă: