anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Mai intampina cineva palpitatii la inima? Ma refer la o bătaie în plus sau o pauza (asa se resimte). Am citit ca nu este nicio problema dar voiam sa stiu de la cineva care trece prin chestia asta sau a trecut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un cardilog sa-ti faca investigatii la inima, ca nu te ajuta cu nimic daca avem noi palpitatii sau nu la inima, fiindca in functie de problemele de sanatate pe care le are fiecare om, palpitaiile pot fii de la: un efort fizic marit, de la sport, de la un atac de panica sau de la o malformatie ori boala a inimii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se numeste aritmie si doar medicul cardiolog o sa hotaraasca daca este sau nu o problema. Asa ca fa-i o vizita

| cristimihailov a răspuns:

Viziteaza cu drag medicul cardiolog. Chiar daca poate nu e nimic.

| AndreaDanci a răspuns:

Alea nu sunt palpitatii, e aritmie
Mergi la medic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu, simt tot timpul inima cum bate, am inteles ca tot palpitatii ar fi.