Hei...si eu vroiam sa pun o intrebare d-asta pentru ca dorm 4-5 ore.
pe la 2 dimineata ma pun in pat si la 7 fara ceva ma trezesc, dar sunt zile in care ma bag in pat si mai tarziu de 2.
eu una ma simt bine.adica dimineata nu mi-e somn deloc...si dupa-masa mi se mai face somn. dar cateodata.
colegele mi-au zis ca nu e bine ca dorm atat de putin.ca ar trebui sa dorm cel putin 8 ore.
faza e ca mie nu imi place sa dorm... da, cand sunt cu-adevarat obosita ma bag in pat imediat. dar altfel nu.
si chiar mi s-ar parea ciudat sa ma pun la somn pe la 10-11![]()
stiu ca e indicat sa te pui in pat pana la 11, pentru ca dupa ora asta iti trece somnul, dar mi se pare aiurea![]()
mi-au zis ca o sa mi se adune oboseala si mai incolo nu o sa imi fie bine.no.aici nu prea le inteleg![]()
aaa.siii mi-au mai zis ca mai incolo poate o sa am insomnii.
si inca ceva.eu m-am obisnuit de vreun an sa dorm atat de putin si intr-o seara m-am bagat in bat pe la 10 :O iar dimineata nu mai puteam de somn![]()
nici prea mult somn nu-i bun.pentru ca vei fi molesit tot timpul si o sa tot vrei sa dormi
si o sa ajungi o leguumaa![]()
eu una n-as zice ca e vreo problema, dar cand imi mai aud colegele spunandu-mi ca mai incolo nu o sa imi fie bine...incep sa ma gandesc daca chiar o fi gresit ce fac eu![]()
pa paa
In afara de a fi obosita, nu. Daca nu esti copil sau adolescenta. daca ai pana in 17 ani, inteligenta ta se va dezvolta mai putin daca nu dormi suficient si ritmic. Ca adult, poti dormi mai putin, singura chestie e ca vei fi vesnic obosita, surmenata. Eu dorm cam 5 ore pe noapte de mai multi ani, cu ceva recuperari in week/end cand dorm 7-9 ore. Nu am patit nimic pana acum, doar ca ma ingras din cauza ca mananc mai mult pentru a compensa lipsa de energie data de somn.
Cam da! cei aprox. 18 miliarde de neuroni ai scoartei incep sa moara, fara putinta de a se naste altii, inca de la nastere( neuronul este singura celula din corp care nu se divide! ) Tu doresti ca, lipsindu-i de "odihna "fiziologica din timpul somnului, sa ramai cu mai putini decat ar trebui sa ai in conditii normale?
Nu păţeşti nimic, doar că peste zi poţi obosi foarte uşor dacă faci mult efort fizic şi mai ales intelectual.
Xoxo.
Pai nu stiu. poate da.adica eu nu am patit nimic si nu am dormit 15 ore.deci cred ca nu
Aveam o perioada in primavara, ma puneam sa dorm pe la 1, 2, erau nopti cand era trecut de 2 si la 6. 30 ma trezeam. Am rezistat cateva saptamani, dar dupa cum ajungeam de la scoala dormeam cate 3 ore
nu e bine
dormi cat inca poti
Te poti inbolnavi de nervi si de dislexie depinde cat stai pe pc dar iti recomand sa dormi macar opt ore