| AlexandarAlx a întrebat:

Salut, sper ca am pus la categoria buna.Deci:
De 3 luni mi se pare am unghia incarnata de la picior, nu am facut nimic crezand ca imi trece si peste o saptamana o sa merg la spital. Cat o sa coste "operatia", o sa daoara?, o sa stau internat?
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anonimuserr a răspuns:

Unghiile încărnate nnu trec de la sine. Nu costă nimic operația. Dacă iei trimitere de la medicul de familie pentru chirurgie este gratis. Doar ești asigurat prin CNAS.
Îți va face anestezie locală în deget și nu vei simți durerea în timpul intervenției. În orice caz, îți spun de pe acum după intervenție vei avea durere mare de tot la unghie sau între unghie și deget care va iradia până pe picior în sus, va fi o durere severă, cruntă. Vei scăpa de dureri complet și jenă cam în o săptămână jumate două.
Și nu, nu vei sta internet după intervenția de 10 minute la deget îți va da drumul acasă să pleci și vei veni a doua zi pentru pansat și curățat, apoi te vei duce din 3 în 3 zile cam de vreo 10 ori.