| Edenline a întrebat:

Salut, tocmai ce mi-am pus piciorul ( pana sub genunchi ) in ghips. Oare ce as putea face sa-l fac sa arate prezentabil ( mentionez ca mi se vad si degetele, fapt care ma deranjeaza ). P.S. Dau fundita 1

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Pentru degete pui un ciorap mai mare. Oricum trebuie sa o faci ca sa nu iti intre mizerie la degete pentru ca se curata greu. Ar trebui ca in general sa ai grija sa feresti gipsul de mizerie. Prinde repede mizeria si chiar ca ar arata ca naiba. Poate sa folosesti niste pantaloni mai largi care sa acopere totul Esti baiat, gasesti tu ceva. La fete ar fi mai greu.
Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca nu arata prezentabil. Toata lumea intelege ca este o situatie exceptionala si neplacuta.
In functie de cat trebuie sa il tii, pielea va arata rau la inceput si va trebui sa faci in mod gradat, de la foarte usor la greu, exercitii de readaptare. Nu sari pasii, fa exact ce iti recomanda ortopedul! Vezi la sportivi ca daca nu respecta perioada de refacere, accidentarea recidiveaza. Exact asa e si la tine.
Uneori membrul afectat va arata un pic diderit de celalalt, dar isi va reveni in timp.

| Edenline explică (pentru SkyPilot):

Multumesc pentru raspuns!