| alcaponemafia a întrebat:

Salut Tpu.Am auzit diverse zvonuri despre anapolon.Peste tot scrie ca te face mare iti creste masa musculara etc dar este si periculos.Am fost tentat sa iau si eu si azi dimineata am luat-o pastila dupa un timp inima batea tare si cu putere iar venele dupa maini (la mine ies in relief ) sau subtiat rau de tot. Mentionez ca am 16 ani.Ce parere aveti sa continui sau sa le las

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La 16 ani anopolon rolling on the floor
Ce sa comentez, nu ai nicio treaba cu sportul si cu gandire de-asta nu o sa pui niciodata muschi seriosi. Nu sunt impotriva steroizilor, dar nu asa cum faci tu.

| florynmondialul a răspuns:

Daca nu ai in cap ce efecte pot avea atunci nu lua! daca esti dispus sa risti, ia! dar sub indrumarea unui medic ca altfel este o mare problema! oricum sa nu te puna sfintii sa iei mai mult de 3 saptamani si fara un protector de ficat!

| maryus24 a răspuns:

El la 16 ani baga anaboale laughing) ce copil.
oprestete pana la 18 ani nu ai ce sa te atingi de sala si cu privire la anaboale nu sunt bune, foloseste proteine cand te vei apuca

| 26andrei26 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te lasi de asa ceva mai bine tragi la sala fara sa iei alte cacaturi.