| metamod a întrebat:

.. Am de ceva vreme probleme cu o masea, cam din Aprilie 2011 (de paste, anul trecut).
Deci, de cam 9 luni imi tot iese un abces la o masea, chiar daca il sparg, continua in mod repetat sa-mi iasa.Maseaua nu ma doare, insta vreau sa stiu daca este infectie sau o punga de puroi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| missdevil a răspuns:

Daca spui ca abcesul revine de ceva vreme cel mai probabil ai o infectie la radacina sau o carie micuta la baza dintelui care s-a extins spre radacina. Ar fi indicat sa mergi sa faci o radiografie, atunci vei sti cu siguranta ce e de facut.Mult succes, si mergi la stomatolog, mai bine mai devreme decat sa ai probleme mai mari dupa happy

| ingeras_5045 a răspuns (pentru missdevil):

Da ar fi bina sa mergi la doctor... poti sa pui pana atunci putina sare pe deget sa sa tii apasat acolo posibil sa treaca incearca

4 răspunsuri:
| eek a răspuns:

E o infectie.am avut si eu. fugi la medic ca mie mi a zis ca daca mai stateam mult faceam cangrenabig grin

| ingeras_5045 a răspuns:

Da...du-te la doctor.sau daca iti e frica pune sar pe deget si apasa acolo dupa ce ai spart abcesul si o sa iti treaca pentru ca sarea vindeca si daca nu merge nici asa la doctor cu tine pentru ca nu e de joaca cu astea

| metamod explică:

Ok, mersi la toti. O sa tin cont de raspunsul fiecaruia, luni cred ca o sa fac o vizita unui stomatolog happy