| NemNUZ a întrebat:

am iq de 116 si am 15 ani este normal nu? Si daca ai iq-ul mare retii mai repede sau care e treaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Northern a răspuns:

100-120 superior; 120-140 exceptional; peste 140 supradotat
Deci tu ai un IQ superior. Oamenii cu IQ mare sunt capabili sa invete din orice domeniu si sa retina mai usor anumite lucruri.

21 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Cred ca e un iq mediu... nu prea are legatura iqul cu memoria, pur si simplu intelegi mai repede unele chestii si faci conexiuni mai rapide.

| doctorandus a răspuns:

IQ-ul variaza mult functie de test si momentul testarii, mai important ca IQ-ul este percentilul in care te incadrezi, de ex. pentru a fi membru Mensa percentilul minim este 98.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cine a ras de tine?

| NemNUZ explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Nimeni, de ce? happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru NemNUZ):

Asa crezi tu

Pai lamureste-ma, de ce ar rade?

Ca nu a dat cu virgula IQ-ul, dar la cate intrebari mi-ai pus inseamna ca era 1, 60, pentru ca nu te prinzi imediat, si eu pot sa fac niste teste si sa-mi raspund tot eu la ele si iau punctajul maxim

Ma indoiesc, daca ai avea cunostintele necesare ai sti ca intr-un raspuns trebuie sa ai argumente pe care sa le expui, apropo ce note ai la scoala? Asa ca nu mai comenta degeaba doar sa te gasesti si tu pe aici, in plus nu ai cum sa iti sti ce IQ am doar din cateva propoziti, singurul de aici care are IQ cu virgula esti tu, dar se pare ca numai tu nu iti dai seama. happy

Sincer, tu de ce ai raspuns la intrebare? Doar sa imi spui mie ca am IQ de 1, 60 si tu nici macar nu ma cunosti? Acum m-am uitat pe profilol tau si serios, eu la varsta ta as face ceva mai folositor decat sa judec mai ales ca am vazut ce muzica asculti si pentru asta ai ceva respect din partea mea.

Bine pace,

| vangaelis a răspuns:

cine ti-a zis ca ai IQ = 116? laughing

e jale! laughing)

| NemNUZ explică (pentru vangaelis):

Aoleu laughing! De ce? sad

| vangaelis a răspuns (pentru NemNUZ):

Pai ai fost la un psiholog/psihiatru sau ai facut un test dubios de pe net?
si daca ai fost la psiholog banuiesc ca iti spunea mai multe, aveai ce sa-l intrebi.
Daca ai folosit un test dubios de pe net, cred si eu ca esti nedumerit.

In cazul ca ai avea acest IQ, atunci felicitarile mele si sper sa te tii de scoala si sa-ti faci un viitor bun. Oamenii destepti asa fac. Nu ca si capsunarii prin tari straine lucreaza ca slugile si cand vin in tara se sparg in figuri
winking

| NemNUZ explică (pentru vangaelis):

Ok recunosc am facut mai multe teste pe internet, dar nu am facut numai unul si nu teste in care sunt doar 15 intrebari stiu ca poate nu este acesta iq-ul meu dar nu poate fi cu mult mai putin sau mai mult decat rezultatele de pe net, oricum mersi happy, nici mie nu imi place ca unul care e in Spania sa detina un mercedes si proful meu de mate dacia logan. Toate cele bune happy

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Cum ti-ai aflat iq-ul? Si eu vreau sa stiu cat e al meu.

| NemNUZ explică (pentru AnonymousTPU007):

De pe mai multe teste de pe net, nu mai stiu cum se numeau site-urile dar cred ca o sa gasesti daca uti

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru NemNUZ):

Atunci nu e bun.

| petriinna a răspuns (pentru AnonymousTPU007):

Uite un link, e gratuit testul : http://teste.haios.ro/teste.php?id=24&sct=117&lang=en ..am o mare rugaminte, imi lasi si mie un mesaj privat cu rezultatul si varsta, sunt curioasa, te roog :D

| Patty03 a răspuns:

IQ-ul tau e normal la varsta ta. Cu cat ai un iq mai mare, cu atat capacitatea de a retine mult si repede creste. Asta e toata treaba cu iq-ul happy.
Sper ca te-am ajutat. :*

| LiviuCristy a răspuns:

Daca ai IQ mare esti mai destept si ce fac oamenii mai destepti? Se prind mai repede cum sta treaba si gasesc raspunsuri mult mai rapid happy

| ALEX12310 a răspuns:

Da ai IQ ceva mai mare decat cel obisnuit si nu neaparat reti mai repede poti de asemenea sa te prinzi cum se aplica o formula sau sa vezi realitatea mai usor