| ma3ryian a întrebat:

Am mers azi si am scos doua masele si nu se oprea sangerarea. Pana la urma mi-a pus 3 fire dar parca putin tot mai prelinge daca scot compresa. Cat am compresa e ok. Ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anuket a răspuns:

Și eu mă îngrijoram, dar degeaba, nu mi s-a infectat, firele au căzut după 20 de zile de la scoaterea molarului.
Cel mai nașpa este că nu prea poți vorbi, cel puțin așa a fost la mine.

8 răspunsuri:
| ovidiu123432 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi inapoi acolo de unde ti-ai scos maselele.

| ma3ryian explică (pentru ovidiu123432):

Am mers si mi-a zis sa iau vitamina K. Acuma stau cu tamponu pe zona s-a oprit dar daca scot tamponu un pic se ia cu saliva sad cheaguros.

| ovidiu123432 a răspuns (pentru ma3ryian):

Pai nu-l mai scoate.

| Anuket a răspuns:

Eu când mi-am scos molarul, după ce am aruncat compresa, zona tot mai sângera, și a treia zi mi-a sângerat putin din cauza apei de gură, dar s-a oprit și e ok.
Dacă nu curge abundent eu zic că este în regulă.

| Kyttynna a răspuns:

Schimba compresele si cauta sa ti cumva apasat pe gingia inflamata. O sa vezi ca se va opri sangerarea.

| ma3ryian explică (pentru Kyttynna):

Am pus acum o compresa ci vitamina K.

| ma3ryian explică (pentru Anuket):

Cat tin compresa nu curge deloc. Daca o scot un pic prelinge sad dar putin de tot.

| ma3ryian explică:

Ma sperie un pic. Am si 3 copci puse sad