| spidy a întrebat:

Am o mica problema mi-a aparut pe preput un fel de crapatura dar nu curge sange..se vede ca o crapatura mica iritata..si ma ustura... faza e ca am facut cu prietena mea si am simtit-o cam uscata la inceput si ma ustura un pic dupa totul a fost ok..primul numaru...al doilea,eh aici s-a terminat visul ieri s-a intamplat si acum ma ustura,am dat cu bepanthen,crema de galbenele, ati patit asa ceva? cum ati rezolvat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la doctor. Uneori candidoza se manifesta astfel. Daca e asta, nu o lua la intrebari pe fata, se poate lua si in alte moduri decat prin contact sexual. Daca e candidoza, trebuie sa va tratati amandoi.

| spidy explică (pentru SkyPilot):

Oricum o sa merg la un urolog, dar ma gandeam ca era ea uscata si s-a frecat preputu ca sa zic asa..si iritat.

| SkyPilot a răspuns (pentru spidy):

Sigur ca se poate sa fie si asta, dar de regulaa o doare mai mult pe ea daca e asa. In mod normal si tu si fata ar fi trebuit sa produceti un lubrifiant natural, dar nu toata lumea il produce. Daca asta este problema, de acum incolo va trebui sa aveti lubrifiant (cumparati din cel solubil in apa si fara arome).

| spidy explică (pentru SkyPilot):

Da am luat unul cu arome dar ne-a dat o senzatie ciudata si mie si ei...practic dupa aplicarea ne-a usturat..mai mult ars pe amandoiusad aucm sa vad cum vindec crapatura asta mica...ma uitam si nu am simpotmele unei candidoze, ii dau cu bepanthen si crema de galbenele

| SkyPilot a răspuns (pentru spidy):

Problema la cel cu arome este ca ii strica fetei echilibrul bacterial si poate sa aiba mirosuri acolo jos. Senzatia ciudata poate ca o ai de la cel care "extinde placerea" si care se bazeaza pe un anestezic.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

De ce nu ai avut rabdare sa se umezeasca si ea? Acum suporta consecintele nerabdarii tale.

| BuGaTy a răspuns:

Da-te cu iaurt nu glumesc face minuni