| Jenuzzoo a întrebat:

Deci, am luat tratament cu dexametazone si m-am ingrasat foarte tare, dar chestia ciudata e ca m-am ingrasat doar la fata. Tratamentul a fost cu doze destul de mari... am inceput cu 16mg pe zi, dupa cu 8mg pe zi si acuma cu 1 mg pe zi, o zi da si una nu. Intrebarea mea este : Cand imi va reveni fata la normal? dupa cat timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Banuiesc ca trebuia sa tii un regim desodat, adica fara sare, avand in vedere ca este un cortizon.
Mai mult esti umflata.
Adreseaza-te medicului care ti-a prescris acest tratament.
In timp iti vei revenii din momentul in care vei stopa tratamentul. elimina sare si dulcele in exces
O zi frumoasa sa aihappy

| Jenuzzoo explică (pentru caramela):

Am tinut si regim fara sare happy... dar tot m-am umflat. Eu am terminat tratamentu' ieri... si voiam sa stiu daca stie cineva in cat timp o sa incep sa imi revin, aproximativ macar.

1 răspuns: