| Rango a întrebat:

Am si eu o problema. Imi este cam rusine sa ies prin parc fiindca atunci cand ma uit in jos am "sanii"(sunt baiat). Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gaby140 a răspuns:

Nu-ti face griji...si eu am avut ''sani'' si mi-am luat tricouri mai largi, dar cea mai buna metoda e sportul, mai precis handbalul. P.S.Sa nu-ti mai fie rusine pentru ca fiecare avem defectele noastre.

10 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Daca nu e vorba de supraponderalitate atunci inseamna ca suferi de ginecomastie care din pacate se trateaza doar prin operatie

Răspuns utilizator avertizat
| SpaNu88 a răspuns:

Daca esti gras ai Lipomastie si trebuie sa mergi la nutritionist + mult alergat
Daca esti normal ai Ginecomastie si trebuie sa mergi la endocrinolog

Poti remedia rapid problema printr'o operatie - 1200/1500 euro

| Carton a răspuns:

Din cate stiu eu asta este o boala (daca nu cumva esti mai ...plinut - caz in care iti recomand sportul)

| BEmanuel87 a răspuns:

Slabeste. Dar ideea de baza ar fi sa iesi linistit in parc. Sunt o gramada de baieti deformati la nivelul pieptului. E inutil sa iti faci o problema din asta. Totusi diformitatea ar trebui corectata.

| gaby140 a răspuns:

Atunci poti merge la sauna.

| Gur1tza a răspuns:

Nu trebuie sa te complexeze aceasta problema. incearca sa te duci la sala..si asa vor deveni muschi..bine ca nu imediat, prin depunerea unui efort! Bafta!

| mirela15 a răspuns:

Esti mai plinut? Atunci slabeste. Daca nu, atunci du-te la un doctor... poate e ceva boala.

| Rango explică:

Dar, eu am si astm bronsic si nu cred ca sportul ar fi prea potrivit, fiindca am facut odata o criza si era sa ma sufoc.

| BEmanuel87 a răspuns (pentru Rango):

Corect. Nu ar fi potrivit deloc. Dar sedentarismul nu e bun nici el. Trebuie sa iti tonifiezi cumva corpul.