| undercover2321 a întrebat:

Salut tpu.Cred ca sufar de nevralgia-intercostala.Cand respir adanc ma dooare inima.Am citit la cauze si am vazut de la coloana vertebrala si este adevarat stau foarte mult la calculator si daca vreau sa stau drept ma doare spatele si obesc.Acuma intrebarea este daca de acum inainte o sa stau drept nu o sa mai ma doara inima cand respir adanc?(bineinteles ca nu dupa 1 ora de stat drept gata.Ma referla 1-2 ani).Si se poate trata fara sa ma duc la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Poate fi o nevralgie, poate fi o spondiloza dar nu te lua dupa simptome si-ti pui un diagnostic cu ce gasesti pe nett! Lasa-l pe medic sa-ti puna diagnosticul si apoi gasesti metode de evitare sau minimizare a durerii. Durerile inimii si respiratia ingreunata nu sunt numai simptomele nevralgiei!

| CamiiBăă a răspuns:

Cred ca da.Dar mai bine consulti un medicwinking