| GaByScream a întrebat:

De cateva zile ma doare mana foarte tare dar fara sa ma lovesc, sau altceva...va rog daca ati putea sa ma ajutati as fi recunoscator(si dau funda)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate in timpul somnului ai dormit intr-o pozitie incomoda pe care nu ai sesizat-o, normal, fiind in starea in care constientul nu se manifesta. Incearca sa te ungi cu creme relaxante muscular: tip Diclofenac Gel sau Diclac Gel. Daca durerea nu se atenueaza sinu dispare in vreo 2-3 zile, du-te la medic. Sanatate!

5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

In ce sens te doare? cand strangi pumnul, cand misti cotul, fii mai explicit. tu iti dai seama mai bine daca este o problema musculara sau o entorsa ceva.

| AlleSeniorita a răspuns:

Cum zice si,, IMC,,. Sau daca ai avut`o rupta, cand se mai schimba vremea te doaree,, asa sunt si eu happy

| Akuryo a răspuns:

Cred ca ar putea fi de la schimbarea vremii.S-ar putea sa ai crestere de aslo, este o sensibilitate a oaselor, si cand se schimba vremea, te dor incheieturile(este un fel de reumatism) eu am avut si am facut moldamin, acum nu mai am nimicbig grin

| GaByScream explică:

Rupta n-a fost... mersi tuturor pentru raspunsuri...winking

| BGDs a răspuns:

Incearca sa o tii cateva zile cu fasa elastica sa vezi daca te mai doare. Daca inca te doare, du-te la ortoped sa iti faca o radiografie