| LoveItachi4Ever a întrebat:

Salut TPU! De cateva zile ( multe zile ) ma doare foarte rau umarul abia pot sa il misc sau sa il incord ce pot sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Bună! Poate ai febră musculară sau ai dormit strâmb cu el, ori ai ridicat greutăţi. Întreabă la farmacie de o cremă pentru durere, de exemplu Fastum-Gel.

| MenInShadow a răspuns:

Poti avea febra musculara, cum a zis si Ratacitoarea, sau poate te-ai lovit undeva.
O simpla lovitura, iti poate provoca durerea accea, daca esti sensibil.
Poti astepta sa treaca de la sine, dar nu se stie, pot aparea complicatii, spune-le parintilor, poate v-or stii ei ce sa faca, daca nu te-ai lovit, sau nu ai depus efort ca sa ai febra musculara.
Mai asteapta vreo 2-3 zile, si daca tot te doare, sau te doare mai rau, te duci la un doctor.

| JiHyun a răspuns:

Probabil ai facut o febra musculara, sau poate ai dormit/stat pe el si ti-a intepenit.Ar trebui sa cauti la farmacie o crema, iar daca nu trece durerea, ar trebui sa te duci la doctor

| gabitza_2882 a răspuns:

Nustiu cred ca l-ai luxat sau ceva mai bine te duci la doctor! straight face

| LoveItachi4Ever explică (pentru JiHyun):

M am dat incontinuu cu fastun gel

| LoveItachi4Ever explică (pentru LoveItachi4Ever):

Si niciun efect nu mai suport durerea