Odată pentru problema ta de sănătate, cel mai bine e sa consulti un medic urolog la un cabinet privat, la stat cam greu sa rezolvi, și eu am avut problema cu incontinenta urinara ce persista și acum de vreo 15 ani, și am găsit un medic super ce m-a ajutat sa o mai domolesc. Deși preturile sunt puțin mai mari, e mult bine și mai sigur. Și legat de chestia asta cu facultatea, n-am făcut facultate, dar nu cred că e interzisa ieșirea din cursuri pentru a merge la baie, până la urmă oameni aia ce predau acolo au ceva studii și cam știu ce înseamnă problemele de sănătate, cel mai bine daca reușești să intri și îți urez multa bafta, să discuți cu profesori respectivi despre problema ta.
Incearca sa repeti ecografia.
Mai cere 1-2 opinii pana afli cauza.
Pot fi alte probleme, de ex prostata.
La privat gasesti medici care au terminat aceeasi facultate cu cei de la stat. Nu asta ii face mai buni. Unii medici lucreaza si la stat si la privat.
Nu renunta la facultate din cauza unei probleme medicale!
La facultate, pur si simplu iesi din sala si te duci unde ai nevoie, in liniste, fara sa deranjezi pe nimeni cu intrebari, nu ceri voie la baie ca nu esti la gradinita. Mergi la baie si te intorci, nu este asta o problema.
La privat nu este mai bine, din contra, nu te-ai intrebat de ce cazurile cele mai complexe tot la stat ajung? Oamenii se duc la privat, ajung in stare grava si tot la spitalul de stat se fac bine. Ai incredere in sistemul medical din tara ca este unul bun.
Incearca sa bei mai multe lichide asa cum ti s-a sugerat si mergi la baie de cate ori ai nevoie
Asa cum a spus cineva mai sus, la facultate de obicei poti sa iesi pur si simplu din sala cand vrei. Nu stiu daca toti profesorii sunt asa, dar am vazut multi colegi care pleaca pur si simplu si nu le zice nimeni nimic. In liceu trag mult profesorii de tine sa stai in banca ta si stiu ca la noi, cel putin, erau mai rigizi din cauza ca erau colegi care se cereau la baie si de fapt chiuleau. Insa la facultate nu prea trage lumea de tine sa stai la ore, ci esti tu singur responsabil de tine.
Iei dovada de la medic si dai la profesori, si nu va fi problema. Rogi medicul sa-ti dea o foame cu stampila si tot unde sa scrie ce si cum.
La fac ai voie sa faci ce vrei atat timp cat nu deranjezi, poti sa si lipsesti, la laboratoare nu ai voie sa lipsesti.
Cauza doar medicii o pot afla.