| Suzy112 a întrebat:

Salut tuturor, am nevoie de sfatul unei persoane care este din domeniul dermatologiei.
Am inceput sa am mancarimi la picioare, incepand de la glezna pana la solduri. Pina acum nu am avut aceste mancarimi, totul s-a inceput din aceasta vara cand am fost in vacanta in Franta, am incep sa am niste mancarimi insuportabile mai ales seara inainte de culcare, in timpul zilei nu am aceste probleme. Ma scarpin pana ce ajung aproape de sange si urmatoarele zile sunt plina doar de vinatai.
Evidentiez faptul ca nu am nici un fel de pete sau ceva de genul asta care sa imi provoace ingrijorare.
Astept sfaturi va rog mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Poti încerca să te dai cu unguent cu Baneocin.

| GabyT10 a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la un medic dermatolog. Daca vrei sa linistesti putin pruritul (pana ajungi la medic) ia un antihistaminic (ex:Aerius 5mg 1 cp seara) si poti aplica pe piele mixtura mentolata.Multa sanatate iti doresc.