|

Salut tuturor, vreau sa va zic ca de cateva zile am o durere usoara in piept si in spate dupa inghitirea alimentelor sau al bauturilor, e ca si atunci cand mananci cu pofta si inghiti ceva mai mult si te doare dupa ce inghiti in piept ai acel nod sa zic asa, cam asa simt si eu ma doare in cosul pieptului si in spate adica parca ar fi strans ceva acolo si cand inghit ceva merge mai greu simt ca si cum as fi zgariata partea aia, mai mult ma doare in mijloc si spre partea dreapta decat stanga, am fost la medic a zis sa iau ceva antibiotic dar nu mi-a zis ce am sau ceva si ma ingrijorez mult cum e si covidul acesta. Sper ca ati inteles in mare parte va rog din suflet sa ma ajutati poate ati patit sau cunoasteti cazuri, va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vezi dacă îți trece cu acel antibiotic prima dată, dacă nu, poți să-i spui medicului care ți-a prescris că nu ți-a trecut, sau ai putea să mergi la alt medic. Spre exemplu, eu am fost cu o problemă mai demult la 4 medici. 3 aveau aceeași părere, iar al patrulea altă părere, și sincer să fiu, al patrulea mi s-a părut cel mai bun cu cele mai plauzibile vorbe despre problema mea. L-am crezut mai mult pe el și se vedea că e profesionist.
O întrebare. Ai acea durere și când înghiți în sec?

| explică (pentru Kevinn2000):

Exact aceeasi durere o simt.

| a răspuns (pentru cristiflori98):

Îți recomand să anunți medicul în caz că nu îți trece cu acel antibiotic, ori să mergi la altul. ( dacă crezi că nu e ceva grav, poți aștepta în caz că e mai complicat să mergi în perioada asta ).

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil te a tras curentul si ai racit, sau te dor coastele si durerea iradiază inspre piept, degeaba ti a dat medicul antibiotic daca nu te a consultat sa vada clar cauza, sau te a consultat?

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

M a consultat fata spate cu stetoscopul si s-a uitat sa vada daca am rosu in gat, atata.

| a răspuns:

Buna,nu am pățit, dar cred că problema asta este probabil din cauza stresului, încearcă să mănânci lichide pentru inceput, și ia antibioticul prescris de medic, daca dumnealui nu ți-a spus încă ce problema ai înseamnă că așteaptă să vadă dacă trece cu antibioticul prescris de el, daca problema reapare îndeamnă că e de îngrijorat ..cate despre Covid nu cred că s-ar putea sa ai, deoarece prezinți alte simptome la Covid, deci stai liniștit și mănâncă ceva lichide pentru inceput, bea și ceai...

| a răspuns (pentru Bianca1203):

Am cateva greșeli gramaticale, mă scuzi te rog.