Bună! Pentru hemoroizi incearca crema proctinum de la farmacie sau ultraproct, după ce ai scaun te speli la fund si te dai cu crema asta, vezi sa intre bine crema, după ce dai cu crema o sa simti ca se va incalzii zona anala deci crema lucreaza si in cîteva zile o saptamana vei scapa de hemoroizi, important este sa nu fi constipată ca atunci se pot sparge hemoroizii cand esti pe wc, ar fi bine sa te vada un medic sa faci o colonoscopie ca sa vezi cum se prezintă tot intestinul gros si ce trebuie sa eviti in alimentatie ca sa scapi de hemoroizi. Trebuie sa bei apă sa maninci ciorbă sa eviti alimentele care constipă, sanatate multa.
Nu
Atunci sunt hemoroizi externi si posibil interni, doar ca aia nu sevad.
vezi ca se gaseste crema la farmacie, hemorzon!
Buna. In primul rand, acea umflatura nu e problema principala.Ci faptul ca nu vrei sa vorbesti deschis despre asta cu mama ta, si preferi sa o faci aici cu strainii. Stiu ca pare foarte inconfortabil, insa mama ta ar trebui sa fie sprijinul tau nr.1 si prietena ta cea mai buna careia sa-i poti spune orice.
Apoi, faci vreo activitate care presupune statul pe scaun la birou foarte multe ore pe zi? Fiindca acest stil de viata sedentar duce la aparitia hemoroizilor. Probail ai citit deja ca alti factori declansatori ar putea fi lipsa unei circulatii a sangelui adecvata, lipsa de sport sau activitati fizice etc, constipatia, o dieta saraca in fibre etc.
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori, dar a trecut de la sine. Nu ar trebui sa fii panicata atat timp cat ai un stil de viata echilibrat.
Stau foarte mult pe scaun, la ore. Cate 6-7 ore pe zi, plus cat mai stau și acasă.
Am inteles.Incearca sa te iesi din banca, in fiecare pauza, la scoala/liceu astfel incat sa pui circulatia in miscare.Iar acasa ai putea sa iei o pauza la fiecare jumatate de ora. Oricum este recomandat tot la intervale de 20-30 de minute sa iei o pauza de la monitor si pentru a mentine sanatatea ochilor.
Daca totusi problema persista, ar trebui sa te adresezi unui medic.Si desigur, sa-i spui si mamei tale! Te va intelege.
Sunt hemoroizi.
În primul rand e ok sa vorbești despre asta și cu mama și cu medicul.Nu e o rușine sa ai o problema de sănătate mai ales când asta,poate sa apară în urma anumitor lucuri mai grave cum ar fi constipația conica,diaree frecventa,probleme cu colonul etc ce trebuiesc tratate ca să nu se agraveze.
Întâi de toate trebuie sa te igienizare zilnic cu apa goala,sa pui comprese reci dacă cumva ai durere sau mâncărime și sa mergi măcar pana la farmacie după o crema urmând instrucțiunile farmacistei.
Nu trebuie sa iti fie rușine, cel mai probabil va trece.Dar dacă reapar des, sau apar dureri, sângerări, mai bine mergi la medic.
Da, e posibil să fie hemoroizi.
Și eu mă confrunt cu această problemă cam tot de la vârsta ta începând, dar cum toți mi-au spus că până nu sângerează, nu trebuie operați și acum vreo 10 tehnica încă nu era așa de avansată, nu știam prea multe despre ei.
Dar ai grijă că dacă nu-i tratezi vor crește, așa s-a întâmplat în cazul meu și tot din chestii de genul amân și eu mersul la un medic, deși am auzit că dacă sunt în stadiu incipient, poți să îi combați fără intervenții chirurgicale, am auzit că ar fi multe metode de extracție sau ștrangulare a lor.
Dacă amâni însă mersul la un medic și lași ca mine să treacă timpul, vei ajunge la incizie, pe viitor. Și sincer, sunt destul de dureroși și aceștia. Uneori chiar frustranți.
Deci te sfătuiesc să discuți deschis cu mama ta sau cu cineva din familie de care te simți tu ok să discuți și dacă ești fată, recomand să cauți o doctoriță femeie și să mergi la ea să-ți faci un consult.
Și caută pe net, eu una nu m-am mai interesat de acest aspect, dar am auzit că există tot felul de metode de combatere a lor.
Cremele în schimb și pastilele te ajută doar în criza hemoroidală și nu combat hemoroizii, ideea este că dacă ești sigură că îi ai, ei cresc automat și își măresc volumul în timp, mai ales dacă expui zona aceea la traumatisme, cel mai cunoscut este constipația, dar am înțeles că și opusul ei, irită hemoroizii deja existenți.
Deci dacă te confrunți cu constipație, va trebui să te lupți pe viață să o combați.
La tot ce înseamnă hemoroizi/varice și vene inflamate sau predispoziție la aceste tulburări, va trebui să ai grijă la fel pe viață la greutate, atât a ta corporală cât și ceea ce cari zi de zi. Greutatea este inamicul venelor din păcate. Nașterea va afecta de asemenea aceste vene deja ușor inflamate din ce am mai citit. Nici nu recomandă naștere naturală la astfel de probleme cu vene inflamate.
Ai grijă și la genoflexiuni, dacă ești adepta sălii, am citit tot așa pe net și au zis că astea sunt cele mai periculoase pentru cei cu hemoroizi.
Du-te la medic de urgenta ca e grava situatia si mai tarziu vei suferi enorm
Incearca acasa cand esti sa faci miscare, jogging daca stai la curte sau macar dans si gimnastica daca stai la bloc.