| Alexandru7890 a întrebat:

Salut Vreau sa ma ajutați și pe mine cu ceva.Sunt un prost și știu sigur asta ca îmi bat joc de mine și de corpul meu.Aseara la 7 am baut un gfuel după la 10 o bere și pe la ora 2 dimineața am avut amorțeli în mana stanga respiratie grea dureri de cap etc.Nici azi nu ma simt excelent am 16 ani ce pot face la medic nu ma duc ca nu vreau sa ma fac de rușine. Vreau doar sa stiu ce am patit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

N-ai pățit nimic, doar exces de zahăr și cofeină și lipsă de somn. Las-o mai ușor cu cafeaua și energizantele la ore târzii și dormi și tu ca omul și vei fi ok.

| Alexandru7890 explică (pentru mODIN):

Și ce îmi recomanzi azi ca să ma simt și eu mai bine? Multa apa și odihna sau

| Mihai0101 a răspuns (pentru Alexandru7890):

Sa nu mai bei alcool si energizante! O cafea da este buna

| mODIN a răspuns (pentru Alexandru7890):

Astepti sa-ti treaca si stai linistit, ca toata lumea exagereaza cu cofeina si lipsa de somn macar odata in viata si toti patim la fel.

| SweetbutPsychoGirl a răspuns:

Aveam 17 ani. Beam câte 2, 3 energizante pe zi. Plus cafea...
După luni de zile de băut energizante începusem să mă simt rău şi nu ştiam de ce.
Am fost la medic şi după analize şi controale mi s-a spus că dacă mai cotinui aşa voi muri. de atunci nu am mai băut.
Am avut un coleg la muncă, şi la schimbul de noapte bea câte 2, 3 redbull. din păcate a murit.
Deci, frate. Nu îți strica sănătatea cu alcool şi energizante.
Sănătate!