| FaneAndrei a întrebat:

Salutare, am 20 de ani si de 3 zile aveam perioade cand ma durea capul, am fost la control la ochi si mi-au gasit miopie -0, 50 la ambii ochi, doamna doctor mi-a zis ca nu e nimic grav si ca nu o am din nastere sau de cand eram copil si ca este recenta si a dat sa port ochelari. Oare am sanse sa o corectez purtand ochelari permanent si cam care ar fi timpul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Miopia nu se corecteaza decat prin operatie si atat. Poate insa sa mai creasca in urmatorii 2-3 ani.

2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Poate nu este nevoie să porți ochelari mereu.

| Konstantinos99 a răspuns:

Asa mi s-a zis si mie si nu a functionat, 1 an jumate s stagnat dioctria dar dupa ce nu i-am mai purtat sa marit. SIncer mie tot imi convine fara. Eu am avut din nastere dar nu am auzit de l animeni sa imi zica ca e mai grava ca diotria formata. Iti spun viata merge inainte si cu si fara dar uite la condus ii port seara ca nu disting umbrele in rest nu imi pasa