Salut! E bine că simptomele s-au mai potolit, dar dacă nu au trecut complet, cel mai bine e să mergi iar la doctor. Poate ai nevoie de alte analize sau un alt antibiotic. Pe lângă tratament, bea multă apă și evită alcoolul și cafeaua.
Solutia este sa mergi iar la medic si sa ii spui ce ne-ai spus noua acum. El va sti ce trebuie sa faca.
De infecția urinară scapi greu! Cineva cunoscut are din februarie, s-a și operat între timp la un rinichi, a luat vreo 3-4 antibiotice în spital și după. Cât a luat antibiotice, urina a ieșit fără infecție. A reperat urocultura acum 2 săptămâni și tot are infecție. A fost iar la Urolog și i-a dat din nou 10 zile antibiotic, 1 dim și 1 seara. I-a zis să repete iar Urocultura dar la 7-10 zile după ce termină antibioticul, ca antibioticul să nu mai păcălească rezultatul și să fie corect. Sfatul meu... așteaptă să termini antibioticele și repetă urocultura la 7-10 zile după și evident consultă din nou urologul.
Mi-a trecut in proprite de 90%
Ma mai ustura un pic dimineata cand urinez.
In rest nu imi mai face probleme.
Dupa ce ai facut tratamentul si tot nu a trecut, mai faci un test, iar daca bacteria este inca prezenta, ti se va da alt antibiotic mai puternic.
Alte solutii in afara de antibiotic nu prea sunt. Ce am observat, auzit, vazut in RO? laboaratoarele care fac analize le fac prost sau gresit, adica in loc sa faca o analiia corecta, unde ar fi bacteria X ei dau rezultat cine stie ce alte povesti.
Cauta un laborator mai serios care stie ce face. I s-a intamplat mamei si la sora mea ce spun. Le dai si bani pentru nimic.
Cauta un lab de asta serios, fa analize din nou si vezi exact ce bacterie este.
Nu am intrebat daca acea bacteria diagnosticata a fost diagnosticata prin analiza, sau doar asa a spus doctorul, ori un simplu test de infectie?
Este o diferenta intre ce spune doctorul, un test si o analiza de laborator.Cum se merge de regula?
Cind ai o infectie, doctorul iti prescrie un antibiotic pe baza unei bacterii care in majoritatea cazurilor provoaca acea infectie intelegi? Sau ti se face un test rapid, care arata infectia dar nu si ce bacterie este.
Atunci cand simtomepe nu trec, este semn ca ar putea fi vorba de o alta bacterie, asa ca se face test de la borator, se vade exact ce tip de bacterie este, apoi pe baza asta se prescrie un antibiotic specific acelei bacterii.
Mergi iar la medic.
Concomitent, ai putea lua Uractiv Forte. Vei face pipi albastru sau verde, dar e foarte foarte bun.
https://uractiv.ro/produse/uractiv-forte
Marius914 întreabă: