Tu cu ce sa o vindeci esti tu medic? Nici medicii nu stiu toti sa vindece, prietena ta este româncă sau nemțoaică? Si de cît timp luni ani are atacuri de panică ca alea nu le dezvoltă de azi pe mîine, le are ea demult, ce varsta are?
O aduci la Bucuresti si o lasi noaptea la marginea Ferentariului.
Se va vindeca instantaneu.
Sincer, nu prea ai ce să-i faci, poți cel mult s-o asculți și asta doar dacă-și dorește ea, nu insista să faci pe salvatorul că s-ar putea s-o stresezi mai tare. Spune-i că ești lânga oricând are nevoie să vorbească despre ceva. Cam atât. Ce știi despre ea? De ce a început să aibă atacuri? Ce i le declanșează?
Sa faca in liniste, singura in camera, meditatii gratuite pentru Panica si Anxietate de pe Youtube.
Daca are casti, sa asculte meditatiile cu, castile in urechi ar fi minunat, daca nu are casti, nu e nicio problema...Doar sa stea intinsa, sa puna telefonul pe silentios si sa se concentreze strict pe meditatie.
Poftim, sa le faca in ordinea aceasta :
1) E scurta: https://www.youtube.com/watch?v=mnUZ6cEw-nE
2) E mai lunga ( prima a fost scurta pentru relaxare si pregatire pentru a 2-a ): https://www.youtube.com/watch?v=q673JuM8p5c
3) Pentru echilibrare chakre:
https://www.youtube.com/watch?v=XLtx49s0Euw&t=1155s
Este in regula daca adoarme pe ele... Sa accepte panicile si orice alta stare iar daca va face aceste meditatii, chiar zilnic...Negresit se va vindeca in timp.
Probabil este anorexica, însă nu exclud și posibilitatea unei bacterii existente in corp, care de asemenea o poate face sa vomite, un control gastro-intestinal ar fi recomandat. Vorbește cu medicul de familie pentru un diagnostic corect realizat și bineînțeles îndrumare pentru analize.
Sursa: https://m.sfatulmedicului.ro/......stic_14920
Vorbeste cu ea sa aflati de la ce s-a declansat atacul de panica, la ce interval se intampla si cum se manifesta. Informeaza-te si tu despre atacurile de panica si cum sa ajuti persoana care este in plin atac. Nu este nevoie sa mergeti la spital de fiecare data cand are un atac de panica. Dar este important sa va dati seama de ce si sa incercati sa schimbati putin lucrurile. Atacurile de panica apar atunci cand ceva nu este exprimat, din motive de frica, anxietate. Sentimentele sunt puse deoparte si exista un declansator care aduce acel lucru nexprimat, neintamplat, reprimat, la suprafata. Tu ca si partner cel mai bine o poti ajuta fiind acolo acolo langa ea, informandu-te. Daca tot aveti asigurare medicala, cautati un psiholog si puteti merge la un consult. Oricum medicul de familie o poate ajuta cu vitamine si altele sa o puna pe picioare cat de cat iar acesta poate sa ii recomande si un set de analize astfel incat poate latura medicala sa fie data deoparte, sau o fi o problema medicala ascunsa acolo. Legat de voma: cand corpul este in stres, impas, apare si voma. Descarcarea emotionala a coprului se poate manifesta pe langa atacul de panica, de anxietate si prin voma si altele. binenteles ca cel mai bine ar fi sa faca analizele complete.
Trebuie sa meargă urgent la medicul de familie daca are asigurare medicală adica sau daca nu are sa mearga la privat da si acolo trebuie niște acte ceva nu te primeste asa hop bine ai venit legile din străinătate sunt total diferite fata de cele din românia
Nu o lăsați asa ajutațio mergeți la un medic ceva cu ia nu lăsați asa pur si simplu să-și revină de la sine ca nimic nu se vindeca de la sine
Vomitatul poate veni de la atacurile de panică. Gândiți-vă ce declanșează, ori este o afecțiune ce ține de stomac, o indigestie, ori este pe fond nervos. Dacă este pe fond nervos, ține mai mult de psiholog, zona aceasta. Dacă este de la stomac, atunci trebuie făcut un tratament, investigat
Atacurile de panica vin datorita unor șocuri. de exemplu, descoperi ceva grav și ești convins ca mori, se declanșează starea asta extrema în care corpul ti-o ia razna, posibil ca pot fi si alte cauze. Eu am avut unul singur și a fost ceva incredibil, am avut mare noroc ca a fost lângă mine cineva care avusese și ea și îmi spunea ca trece în condițiile în care nu mi-am simțit corpul o zi intreaga... alt coleg avea atacuri de panica care ii reveneau. trebuie înțeles și de ce are stările de voma.
Maine sa le cumpere. Sa vedem cum o fi după utilizare.
Ceva ma face sa cred ca părinții ei mint în legătură cu starea ei.