| Sawarekh a întrebat:

Salutare, imi afecteaza viata daca odata pe saptamana merg la club si beau 2-3 beri? odata pe luna mai beau si cate un cocktail.

De stat, stau pana la ora 3-4, mai mult nu rezist, dar ma relaxeaza, ma face sa ies din monotonie si mai interacitonez cu femei.

Mentionez ca in general fac sport de 3 ori pe saptamana si am o alimentatie foarte stricta.

Intreb asta mai ales pe cei care au petrecut ani buni la rand prin cluburi.

Intreb asta si fiindca, mai petreceam cu niste vecini de ai mei mai mari ca mine ( in jur de 40-45 de ani ) si toti au chelie, oare are legatura cu acest stil de viata?

Am mai auzit/vazut si batrani de 70 de ani care fumeaza si nu au nimic...

As dori sa aud si parerea celor care fac asta, Thanks!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă berea-ți provoacă chelie - NU

batrani de 70 de ani care fumeaza si nu au nimic - au dar NU se vede (incă)

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu iti afecteaza viata in mod negativ. Dar poate fi o problema in viitoarele tale relatii amoroase daca o sa o tot practici. De regula de la 30 de ani in sus, daca ai o iubita/nevasta, nu crezi ca ar fi cam problematic sa frecventezi locuri pline cu femei imbracate sumar in stare de ebrietate?

| D7Alina777 a răspuns:

Chelia nu are nici o legătură cu asta. Are legătură cu testosteronul + genomul.
Berea nu are mult alcool deci nu afectează mult. Legat de coctktail, depinde ce conține