| maniacutz2003 a întrebat:

Salut! Vreau sa slăbesc și de vreo săptămână țin o dieta strictă, dar am o problema dacă nu beau 2-3 hell uri pe zi nu ma simt bine, îmi afectează mult asta dieta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu doar dieta, da si sanatatea, ficatul, rinichii, stomacul, dantura.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca nu manaci deloc nu-ti afectează dieta. Cu sănătatea e alta poveste?

| RacPac a răspuns:

Daca continui asa in cativa ani iti vei pompa sangele cu pompa pentru biciclete

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dependent de zahar se cheama ce ai tu, cam aia gasesti in energizant. Cred ca iti poti raspunde singur la intrebarea asta.

| Den1sa a răspuns:

Sincera sa fiu da, si nu doar dieta ta ci si sanatatea, ce am citit eu despre bautura nu arata prea bine
https://alephnews.ro/......riculoasa/
https://www.alegesanatos.ro/......-3313.html
eu ti-as recomanda nu doar sa tii o dieta ca sa slabesti dar sa ai si un program de workout cum ar fi unul dintre astea https://www.pamelareif-workoutplan.com/
daca il faci de dimineata o sa ai mai multa energie pe parcursul zilei, totusi vorbind de energizant, aveam o prietena/colega care obisnuia sa brea cate 2-3 doze pe zi pana la un moment dat intr-o dimineata maicasa a gasit-o pe jos lesinata in baie avand convulsii, a duso la spital unde nu a recunoscut care este motivul celor intimplate, de atunci sa doar pe medicamente si nu mai scapa de ele, asa ca ar trebui sa te gindesti putin, totusi daca vrei sa imi spui citi ani ai?

| PringAloe a răspuns:

Clar afecteaza, dieta in principiu, in primul rand o doza de hell are 250ml, si contine 11grame de zahar la 100de ml, cee ace inseamna ca o doza de hell contine 27.5g de zahar, respectiv o doza are 115calorii derivate numai din zahar, daca tu bei 2-3 pe zi, inseamna ca consumi peste 300calorii numai din baut, si peste 75g de zahar ceea ce este mult daca ne gandim ca ti le asimilezi doar din niste bauturi, daca mai pui in calcul si restul zaharului pe care il consumi din alte alimente clar este enorm de mult si afecteaza dienta in sensul ca nu o sa obtii ceea ce doresti, zaharul in plus se depinde sub forma de grasime, afecteaza si sanatatea. plus ca hell contine 3 substante care au un risc mediu pentru sanatate.

| Rafael546 a răspuns:

Cati ani ai?