| Kadoo a întrebat:

Salutare happy
Numele meu este Andrei, am 17 ani si sunt din Craiova.
De aproximativ 2 luni atunci cand aplec capul si lipesc barbia de piept (de ex) ma gadila in gat si tusesc in momentul urmator.De multe ori tusesc numai cand imi aduc aminte de faptul ca ma gadila. Fumez numai tigari Dunhill negru destul de usoare. O sa ma duc sa imi fac analizele pentru ca stau cu o oarecare frica dar pana atunci as avea nevoie de cateva sfaturi. Mie tare frica sa nu fie un inceput de ceva rau mi-e si frica sa ma gandesc.Astept cateva pareri va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DamnedShadow a răspuns:

Daca iti face rau, de ce nu te lasi? Nu stiai ca asta o sa se intample cand ai fumat prima oara?

| Kadoo explică:

Precizez ca fumez de 7 luni.

| Kadoo explică:

Salut, pai nu fumez mult maxim 6-7 tigari pe zi, fumez doar cateodata in timpul zilei cand sunt nelinistit si cateodata la cafea sau cand simt pur si simplu nevoia!