| nllbia99 a întrebat:

Salutare tuturor!
Aș dori și eu un sfat. Ce papuci îmi puteți recomanda pentru meseria de ospătar (adică stat în picioare și alergat sa zic asa în jur de 8-9 ore pe zi.) Specific ca durerea pe care o am eu e în zona tălpii in unde e metatarusul, adică de la mers s-a făcut niște besici și ustura la statul în picioare. Ce mi-ați putea recomanda? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, pentru ospatari nu se recomanda papucii!
Nici un patron sau sef de restaurant nu va accepta ca opatarii sa poarte papuci, ca se pot impeidica si cadea.
Apoi, nu-i igienic si cei daca vin cei de la Sanepid, risca amenzi mari.
Daca nu puteti face fata, va dor picioarele, cere-ti sa stati in bucatarie, sau la spalat vase. ori va luati un alt loc de munca.

| Rotazi a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu s-a referit numaidecat la papuci de casa. Ci la incaltaminte in general.

| Rotazi a răspuns:

Ori ai platfus, ori bolta talpii piciorului prea adancita. Oricum statul in picioare nu ajuta nimanui.
Pentru problema ta mergi la un ortoped sa vada ce ai si sa-ti recomande o "proteza" (nu la picior, ci un fel de talpa pentru papuc) pe care sa o pui in incaltaminte si sa-ti protejeze piciorul.