| Alecso_Alecso_1995 a întrebat:

Salutări TPU. dimineata când am ajuns la serviciu după un mic efort a început să mă doară stomacul sus timp de câteva minute..la prânz când am ajuns la masă la fel aceiași durere doar parca mi se părea că mă durea si în partea inimii dar foarte ușor.ce ar putea fi? Citisem pe net despre câteva simptome de infarct si m-am speriat putin..am avut palpitații în momentul acela..si se tot repetă această durere si nu îmi dau seama de la ce e.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Poate fi o gastrita fiindcă e toamna și face ravagii! Ar trebui să mergi la medic fiindca e cam nasoala, daca nu o tratezi. Numai bine!

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru Caro34):

Faza e ca nu e o durere continua.

| Caro34 a răspuns (pentru Alecso_Alecso_1995):

Nu trebuie sa fie continua... Este in faza inițiala, dar cand se complica va fi nasol. Un control de rutina nu strica; e bun pentru linistea noastră sufleteasca! Doamne, ajuta!