|

Stie careva ceaiuri naturiste pentru dezintoxicarea organismului, a intestinelor?

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceaiul verde, ceaiul de urzici.De asemenea lamaia. Efectele lamaiei în cura de detoxifiere. După ce te trezeşti, stoarce 1/2 lămâie într-un pahar cu apă călduţă, 1 lingură seminţe de in măcinate şi amestecate cu apă. Bea în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă plată cu sucul de la 1 jumătate de lămâie şi 1 linguriţă de miere. Am gasit pe www.sanatateatv.ro ceaiuri detoxifiante :
"1. Ceaiul verde. Într-o cură de detoxifiere este recomandat să se bea trei căni de ceai pe zi, îndulcit cu miere.
2. Ciulinul laptelui. Conţine silimarina, regenerează ficatul şi accelerează funcţiile de detoxifere ale acestuia.
3. Ceaiul de urzică. Conţine substanţe proteice şi vitamine precum vitamina K, care ajută la oprirea hemoragiilor. Este recomandat femeilor cu menstruatii abundente şi neregulate.
4. Ceaiul de trei fraţi pătaţi
5. Ceaiul de museţel pentru detoxifierea intestinală. Se bea în fiecare dimineaţă o infuzie preparată din lămâie şi flori de museţel. Lămâia se tăie rondele, se adaugă peste o linguriţă cu flori de museţel şi 200 ml apă clocotită, se acoperă vasul şi se lasă la macerat de seară până dimineaţă. Se strecoară prin presare şi se bea infuzia cu cei puţin 30 de minute înainte de micul dejun.
6. Ceaiul de soc este foarte bun în curele de detoxifiere. Ceaiul de soc elimină masiv toxinele şi ajută şi la scăderea în greutate. Ceaiul de soc se prepară prin adăugarea a trei linguriţe de flori de soc peste 250 de ml de apă clocotită, se acoperă şi se lasă la infuzat timp de 15 minute.
• Argila poate fi folosită în curele de detoxifiere, dar nu în exces. În fiecare seară se prepară o compoziţie dintr-o linguriţă de argilă şi un pahar de apă. Apa de argilă se consumă pe stomacul gol, dimineaţa, la prânz şi seara înaintea orelor de masă. Primele trei zile apă de argilă se consumă fără argilă, iar restul zilelor din cură se consumă şi argila....2008 - 2181 + Vezi răspunsul întreg

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ceaiul de purativ băut ffierbinte, o cană pe zi seara, reglează scaunul, şi digestia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate detoxifiere...Detoxifiant pe baza de soc mi-a recomandat mie medicul. Oricum nu este o treaba pe care sa o faci permanent.De cele mai multe ori ceaiurile detoxifiante au efect laxativ.Asa ca atentie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ceai verde cel mai bun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceaiul verde este cel mai bun detoxifiant al organismului. Pentru intestine iti recomand ceaiul de sunatoare. In afara de proprietatile de detoxifiere mai are si propietatea de a calma stomacul. Dar incearca cu ceai verde. Inca ceva: argila (de baut). Este foarte recomandata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează