Unde simti intepatura? Te inteapa in doar zona inimii sau simpti si in alta parte (mana stanga, picior, abdomen, etc)? cand apare (la efort, cand stai linistit, oricand)? cat dureaza perioadele cu intepaturi? Cat de dese sunt aceste episoade?
Nu orice intepatura in zona inimii este de cauza cardiaca. Daca te inteapa numai pieptul, cel mai probabil e o durere de musculara ori o nevralgie de nerv pectoral. Daca imi raspunzi la intrebarile de mai sus, o sa pot sa iti spun mai multe.
Uite iti dau mai multe detalii si totodata iti raspund la intreabari, sper sa-mi raspunzi TE ROG!
Intepatura a inceput acum 1 an.O simteam imediat sub san, cateodata chiar in locul unde se afla ea, mai bine zis pe langa inima.Nu,nu ma doare si in alta parte cum ziceai tu.Doar acolo.Intepatura nu apare la efort,ea apare dintr.o data, cand stau linistita, sau cand ma ridic din pat, sau noaptea cand dorm, iar durerea ma face sa ma trezesc. Episoadele acestea apar aproape zilnic si tin in jur de maxim 5, 10 secunde.
Dupa o vreme, am laut calciu, din acela efervescent si nu ma mai intepat
Acum nu mai iau calciu de o vreme buna si iar au inceput sa ma intepe.Mentionez ca nu zilnic, dar ma inteapa.
Buna am si eu o problema am varsta de 20 ani si am o mare problema ma doare in zona pietului in mijloc si uneori ma inteapa si in zona inimi noptea ma dorm foarte tarziu 2 3 4 dimineata simt si un disconfort la mana staga ma puteti ajuta va rog
Reghqen întreabă: