Pentru moment, poarta tricouri mai largi pentru a-ti masca kg in plus si apuca-te de facut miscare!
Mananca mai multe fructe! Stiu ca sunt mai gustosi cartofii prajiti si chipsurile, insa nu sunt sanatoase! Dauneaza la greutate si sanatate!
Mananca mai putine dulciuri, atat cat sa te ajute energetic!
Mananca mai consistent dimineata, iar seara ceva mai usor!
Incepe sa faci flotari in casa, abdomene, umple doua sticle de jumatate de kg cu apa sa le ai pe post de greutati si incepe sa-ti lucrezi bratele!
Incepe de acum!
Este pacat sa-ti irosesti copilaria stand in casa!
Fix asa am patit eu cand aveam vreo 10 ani! NU ITI RECOMAND : sa nu mai mananci sa te infometezi si din astea
ITI RECOMAND sa nu mananci dupa 6 seara
sa faci sport cat de des poti ( poti sa alergi )
sa nu mananci mult dulce
SI UN SECRET : inainte sa mananci bea o cana de apa si automat te vei simti un pic mai satul! Iar dupa aceea n-o sa mai poti manca aceeasi cantitate de mancare!
Sper ca te-am ajutat!
Multumesc de raspuns, ma mai gandesc daca iti dau funda.
Incearca sa mananci mai putin.sa,nu mai mananci dupa ora 6 seara.fa foarte mult sport(eu ma trezeam la ira 5 si alergam cam o ora).nu mai manca cu sare. sper ca te-am ajutat si spor la slabit.(funda)(eu asa, am slabit bine eu nu eram gras)
Un IMCV mai mare de 95 este asociat cu riscuri crescute de probleme de sanatate, ca diabetul, hipertensiunea si bolile de inima. Pentru a ajunge la greutatea optima, se recomanda consultarea unui medic nutritionist care poate oferi un regim personalizat de slabire si sfaturi de modificare a obiceiurilor alimentare. Un program de activitate fizica poate mari sansele de reusita.
Greutatea ta trebuie să se încadreze între41, 83 şi 58, 57 kg.
Greutatea ta trebuie să se încadreze între41, 83 şi 58, 57 kg
9PM întreabă: