| NUpotiSaintelegi a întrebat:

Sunt Clasa a VII-a, si am părul negru. Foarte negru. Unii profesori m-au si întrebat daca m-am vopsit (Nu, nu m-am vopsit). Așa, si acum ceva timp am observat ca vreo 2 fire de par putin maroniu așa, si dupa am văzut ca se deschis la culoare. Mi se decoloreaza parul. De ce? Nu folosesc niciodata substanță ce ar putea face asta... Si oricum, daca as fi folosit s-ar fi decolorat o porțiune mai mare nu doar doua, trei fire.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cred că inveți la toate materiile, de aia

| ziftode a răspuns:

M-am nascut blond cu ochi albastrii
asa deee blond, ca atunci cand eram la gradinita
Ceasca, cand a venit la mine in oras, mi-a pus mana in cap si mi-a ravasit parul (eram imcredibil de blond)
acum am parul gri, si imi amintesc cand eram clasa 3-4 aveam ceva galben in par, iar dupa aia vag saten spre gri, acum gri cu alb
am un prieten cu par PUR NEGRU, NICI O VOPSEA, WHATSOEVER
si care a fost tot blond cand a fost copchil mic
NOOOO SHlT! NU mint si nu exagerez cu nimic... SERIOS

asta e viata, sper sa intelegi!

| unvecin a răspuns:

Bătrânețea... laughing

| Alexa1234a a răspuns:

Nu e nimic ciudat. Tuturor ni se întâmpla să ni se deschidă părul. E de la factori externi adică soarele

| grAnonimH a răspuns:

E normal sa se deschidă culoarea parului, sau invers.