| ThyoChyo a întrebat:

Sunt EXTREM de nervoasa si am nevoie NEAPARAT de ajutorul vostru!
Inainte de vara trecuta am avut 63 de kilograme (la 12 ani). Nu se vedea pentru ca imi sugeam burta si paream mai slaba (imi dadeai cam 55-56). La fata nu se vedea ca eram dolofana, nici la maini, doar la burta (putin) si coapse, pe scurt, silueta para. In vara am slabit mult chiar daca mancam dupa ora 6, nu mancam prea multe dulciuri iar de luni pana vineri mergeam la volei de la 7 dimineata. Slabisem 7-8 kg.
Cand am inceput scoala inca mai mergeam la volei (si acum merg, e sportul meu preferat) dar primeam bani de pachet cu care imi luam dulciuri... putine dar scumpe si cred ca ingrasau ceva... am ajuns la 64 kilograme.
Pana pe 14 vreau sa dau jos macar 1 kg cat sa pot suge burta si sa nu se observe tare, dar, vreau sa slabesc.
VA ROG MULT MULT DE TOT sa imi spuneti o dieta si un program de urmat pentru slabit! AJUTATI-MA!
Fundita+Vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| glamorousgirl a răspuns:

Buna.uite sfatul meu...eu zic sa iti fixezi orele de masa,sa maninci mai putin,mai lasa piinea la o parte, nu o minca chiar la toata mincarea,intr-adevar cum spunea si rythmico mai lasa din prostiile alea,mai lasa din dulciuri,si maninca incet,sa te stradui sa nu maninci si in acelasi timp sa privesti si tv,sau sa citesti ceva,pentru ca ochii tai sunt concentrati la tv,sau la citit si tu incostient tot iai si dai la gura si asta devine un reflex iar tu nu iti dai seama,si te rog sa nu iei pastile de slabit cum fac unele fete crezind ca vor slabi,asa iti vei face mai rau tie. ocupati timpul cu ceva,studii, lucru pe acasa, alearga singurica cu prietena sau cu ciinele, fa exercitii, intii incepi cu incetul apoi pe zi ce trece mareste volumul exercitiilor. sper sa te ajute sfatul meu... spor la munca

3 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

In loc sa mananci 3 mese principale pe zi, mananca 5 mese mai mici.In asa fel nu ti se va face foame niciodata si nu vei manca prea mult la urmatoarea masa.Cand ai pofta de ceva dulce manancu un fruct, un iaurt.Bea multa apa, deoarece de multe ori confundam setea cu foamea si fa sport in fiecare zi.Chiar si o plimbare prin parc ajuta.

| OtipaOarecare a răspuns:

Uite:daca doresti sa slabesti trebuie sa nu mai mananci tot felul de prostii.
Respecta mesele,dar te sfatuiesc daca mananci carne incearca ceva mai slab(carne de pui,sau la gratar,numai sa ai grija cat consumi).Sa ai si niste gustari intre mese(un fruct de exemplu,smochine,alune, nuci, etc)sa nu iti fie foame.
Sportul e foarte bun si te sfatuiesc sa continui dar mai incearca sa mai iesi la aer, sa mai faci niste plimbari pe jos sau cu bicicleta iti vor face foarte bine.
Renunta la sucuri carbogazoase ca ingrasa(cola, sprite etc)
Mult noroc si ai grija la ce consumi

| Rythmico a răspuns:

Pai in primul rand nu mai manca toate prostiile de ex: chipsuri etc... respecta mesele principale ale zilei si dimineata cand te trezesti fa putina gimnastica gen genoflexiuni... mananca multe fructe si legume, si las-o mai usor cu painea. Sper ca te-am ajutat.happy