| Anonimaanonima6789 a întrebat:

Sunt fată am 16 ani am mai zis în întrebările anterioare (1 întrebare a fost ștearsă de TPU )că am postura incorectă stau cu capul în față și cu spatele puțin cocoșat,și mă doare uneori când stau mult pe PS,când mă aplec de exemplu și stau mult așa,eu stau și mult pe telefon și stau cu capul în față spatele la cum simt eu la mână e puțin strâmb, nu vreau să îmi schimb postura deși mulți mi-au zis să o schimb dar nu vreau, adică nu mi se pare deloc o problema să stau cum vreau eu întrebarea e :Ce se poate întâmpla dacă nu îmi schimb poziția (Unii oamenii au zis că se poate ajunge la operație)? De ce să o schimb dacă nu vreau? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Coloana se stramba din ce in ce mai mult, apar dureri mari de spate si ajungi sa mergi cocosata.

| gabicoo a răspuns:

Ai sa rămâi gheboasă și o să strige copiii pe stradă, după tine: "UUUUUite Baba cloanța!"

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și o să te bage in seamă doar moșnegi de peste 70 de ani laughing

| Whitte a răspuns:

Daca nu vrei sa-ti schimbi postura, ce sens mai au intrebarile astea repetate? Ramai asa cocosata cum iti place.

| acelceva a răspuns:

Esti ignoranta.

Daca nu o schimbi vei continua sa ai dureri

| PureceOvidiu a răspuns:

Devii o cocosata urata...stai drept sa ramai o fata misto, sa fi in viitor o femeie misto
intelegi?
stai pentru tine. COLOANA NU O MAI INDREPTI NICIDOATA...stai frumos, nu te chinuii mult.