| Anonimaanonima6789 a întrebat:

Sunt fată, am 16 ani, eu am o postură incorectă când stau pe telefon stau cu capul în față și când merg, merg la fel. Când stau pe scaun la fel și nu țin spatele drept, din cauza posturii nu pot și când pun mâna pe osul acela din mijlocul spatelui se simte puțin strâmb si de ceva timp mă doare când mă aplec să mă spăl pe cap când stau și mă joc jocuri video etc.Eu nu vreau să îmi schimb postura.Ce se poate întâmpla peste ani dacă nu o schimb?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Eu nu vreau să îmi schimb postura."
Arunca telefonul in cazul asta si nu-i nevoie sa-ti schimbi nimic altceva!

| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent la un medic. Cred că va trebui să porți un corset. Vezi ce va zice medicul.

| IHateCensorship a răspuns (pentru gabicoo):

"Eu nu vreau să îmi schimb postura." laughing

| gabicoo a răspuns (pentru IHateCensorship):

Trebuie să-ți schimbi postura. Peste câțiva ani vei avea cocoașă și atunci va fi mult mai greu să rezolvi problema.

| Anonimaanonima6789 explică (pentru gabicoo):

Nu o schimb, dacă va fi nevoie de operație peste ani sau de altceva aia e eu așa m-am obișnuit așa rămân

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să ai dureri de coloană în timp și o să fii tot mai strâmbă...

| angel6lust a răspuns:

Mergi la kineto`, și încearcă să stai mai puțin cu ecranul în mână.

| Cresta a răspuns:

O sa ramai cocosata cu dureri foarte mari. Pentru ca nu aia e forma corpului.
Daca nu vrei sa-ti schimbi postura, asuma-ti forma si durerile. Ca nici un medicament nu te va ajuta.

| IHateCensorship a răspuns:

Same... Cel mai probabil se va agrava și părinții mei îmi spun 'stai ca o virgulă' happy Încearcă să îți schimbi postura cât de cât. Eu ori stau pe spate, ori pe burtă în pat când stau pe telefon. Pe mine mă doare mai mult spatele când stau aplecat mult timp, de exemplu când trebuie să montez cv la PC, și după, când stau drept, mă simt ca bătrânii, lol.