Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 10 Ianuarie 2026 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Credeți că meditația e un păcat? M am gândit să încep să o practic pentru că de 2 ani am probleme cu anxietate şi îmi e foarte greu să mă concentrez la şcoala. Când încerc să învăț ...? (mai mult)
Cum va mențineți imunitatea iarna?
Buna seara. Mi- am făcut acest cont pentru a întreba ceva legat de un lucru care mă sperie enorm. Eu de la vârsta adolescenței, nu mai am ultimele doua masele de jos, una din stânga, celălalta...? (mai mult)
În timp ce m- am aplecat ca să mă incalț am simțit o durere puternică în zona buricului și radia spre partea dreaptă mai mult, nu este prima dată când mi se întâmplă. Prima dată am crezut...? (mai mult)
Ce părere aveți de clinica stomato urgent? Au prețuri foarte mici, recenziile pozitive sunt cam dubioase iar cele negative au aceeași temă
Buna seara. Daca la 18 ani mi-am scos doua masele și acum am 34 ani, m-am obișnuit fara ele, mai pot face implant dentar, porțelan sau osul din zona nu mai permite?
Am tratament cu Lipantil,daca întrerup o săptămână, ce se întâmplă? pot relua normal după aceea?
Buna ziua. Este mai scump un implant dentar in București decât în alte orașe? In București costa peste tot de la 3000 lei in sus pentru o măsea. Dacă aveți cunoștință de alte orașe mai ieftin,...? (mai mult)
Bai frate, am fost la spital, ca simțeam disconfort si înțepături la inghinal de o săptămână.M- a verificat doctorul, mi- a facut radiografie.Mi- a pus perfuzie pentru durere si m- a lăsat sa...? (mai mult)
Bună ziua! Starile de tristețe, plâns te slăbesc? Dacă plângi slăbești?
Am momente când nu îmi găsesc cuvintele, am deseori lapsus, și în ultima vreme ( rareori) uit sa sting lumina! De la anxietate nu e că în casa nu am anxietate. O fii de la depresie? Singurătate?...? (mai mult)
Imediat dupa ce v- ati certat serios cu o ruda apropiata care v- a adresat niste vorbe grele, ati simtit niste modificari incomode aparute imediat in organismul vostru? Daca da, care au fost acelea,...? (mai mult)
Buna ziua si la multi ani! Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez. Fata, am 26 de ani, de cand a dat frigul, cand ies afara sau fac efort, simt in zona sanului stang niste vibratii, ele se ...? (mai mult)
Buna! Am dermatita seboreica la scalp, un fel de cojite. Ce crema/sampon recomandați?
Bună tuturor, peste câteva zile urmează să merg la prima mea ședință de Psihiatrie, (ma confrunt cu anxietate severă), este un cabinet privat și aș dori să știu dacă pot lua cu mine o pereche...? (mai mult)
Buna! Am acnee, medicul dermatolog mi- a prescris sotret deoarece nu- mi trece cu absolut nici un fel de crema.Am citit prospectul si imi e putin frica de ce urmeaza.Am si multe evenimente in urmatoarea...? (mai mult)
Va salut, eu am 17 ani, sunt baiat si 1, 84 63 kg, vreau să știu dacă în ani mă voi mai ingrăsa să fiu mai solid sau voi fi slab toată viața? In incheietura am 17, 5 cm Oare influențează...? (mai mult)
Am 24 de ani de am născut acum 6 luni de când am născut simt o presiune pe coloana vertebrală am născut natural cu epidurală.E posibil să fie de la anestezie aceasta presiune sau de la sarcină?...? (mai mult)
Bună ziua! Mai pot sa ma îngraș dacă am colecist alungit, arsuri la stomac. Înainte de Crăciun aveam 38 kg si acum am 37, 85. Câteodată fac treaba mare și diaree des. Acum ma simt slăbită,...? (mai mult)
Am dureri de spate și în zona cervicala de mai mulți ani medicul a zis că este o inflamație am durerile de 3 ani iar acum un an am rămas însărcinată cu o fetiță ea are un an iar uneori doare...? (mai mult)
Ce fac sa ma mai excit din orice si sa nu ma mai excit asa de rau? Daca va pricepeti si sunteti urolog sau ceva va rog din suflet raspundeti mi aici si o sa va dau eu un mesaj ca sa ma puteti ajuta si ...? (mai mult)
Pana la urma din ce cauza a izbucnit covid- 19? Acum nici nu mai sunt cazuri de covid, am auzit undeva ca cica din niste avioane s- ar fi aruncat niste prafuri intentionat ca sa omoare oamenii, nu am...? (mai mult)
Aveți cumva recomandări de medic psihiatru pentru ADHD la adulți și/sau de un medic neurolog pentru migrene, în Iași?
Bună.Vreau să vă spun că ceva timp mă confrunt cu dureri în zona cervicala și de spate jos acum un an am născut o fetiță dar eu aveam aceste de înainte sa rămân însărcinată cam cu 3 ani...? (mai mult)
Bună. Știe cineva cum îmi dau seama dacă am apendicită sau e de la ovar? Simt de 2- 3 zile înțepături în dreapta la apăsare și nu știu ce e…am mai avut așa cam în fiecare lună dar acum...? (mai mult)
Bună, de câteva luni mă doare spatele aproape constant destul de tare. Oare ce ar putea fi? E posibil sa fie nevoie de operatie?
Salutare tuturor, Mă numesc Angelo, am 23 de ani și de câțiva ani sunt diagnosticat cu hernie de disc lombară (L4–L5). Am practicat box de performanță, iar această problemă mi- a afectat...? (mai mult)
În timp ce m- am aplecat sa ma încalț am simtit o durere puternică în zona buricului spre partea dreaptă ca un junghi foarte puternic, după mi- a trecut, dar la câteva minute simt iar această...? (mai mult)
Daca suntem 5 baieti si avem : 2 sticle de Jack Daniels 1 Captain Morgan 2 Sticle de Hugo 10 Beri 5 Strong Bow E prea mult? Pentru ca nu vreau sa se ajunga cu spital
Am fost la stomatologie astăzi pentru că mă durea o măsea îngrozitor, și mi- a spus că este pulpită dentară. Mi- a pus un pansament calmant și a rămas să vin intr- o săptămână ca să îmi...? (mai mult)
Buna ziua, consum pepsi foarte des, nu mi s- a intamplat asta niciodata, acum 2 zile am cumparat coca cola simplu de la lidl, dupa ce beau 2- 3 pahare, deja un zgomot in stomac, mi s- a grabit scaunu,...? (mai mult)
Hei, dacă de la Crăciun dorm în continuu, cam peste 10 ore pe zi. Mai mă trezesc doar să beau apă și să mănânc, apoi mai zic 2 vorbe mamei și mai schimb apa la pici sau mâcarea sau mai văd...? (mai mult)
Ce credeți dacă am 21 de ani si încă sunt virgin, se poate crede că sunt asexual, sau să fac niște investigații medicale?
Cred ca în timp ce ștergeam praful în baie, a sărit puțin din soluția de șters geamul pe periuța mea de dinți. Am clatit- o cu apă, o mai pot folosi? Până mâine dimineață nu am de unde...? (mai mult)
Vopsitul parului in mod periodic poate avea efecte negative asupra sanatatii acestuia sau asupra sanatatii pielii (scalpului) daca acea vopsea, ca oricare e alta, e alcatuita din fel de fel de substante/...? (mai mult)
Salut! Doar pentru cunoscători. Se poate efectua rmn cu coronita dentara metalo ceramica din aliaj nichel crom, cobalt crom?
Am o durere puternică de dinte, nu îmi dau seama care este exact pentru ca durerea se propagă în toți dinții din partea de sus, simt ca niște pulsații în dinți. Doar ce am fost la stomatologie...? (mai mult)
Bună ziua! Hipotrofia staturo-ponderală afectează organele? Pana in 2018 eram cea mai înalta, iar de atunci am stagnat!
Bună, se poate face infecție în corp de la abcces dentar netratat și poți muri?
Buna ziua si sarbatori fericite! Vin si eu cu o mica problema legata de sanatate! Ca tot sunt sarbatorile si toate lumea vorbeste de prajituri, mie imi plac mult "savarinele" (bine cred ca la majoritatea...? (mai mult)
Salut, de ceva timp ma confrunt cu ceva ce nu stiu cum as putea remedia, totul a inceput intr- o perioada mai neagra a vietii mele cand abuzam substantele interzise (nu in fiecare zi dar odata la cateva...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
Ma doare foarte tare maseaua, îmi zvâcnește măseaua de ieri dar astăzi s- a accentuat durerea, mă doare constant, nu numai când mănânc sau la rece sau cald. Cred ca este nervul, nici nu- ...? (mai mult)
Bună,cine știe ce înseamnă valorile astea la analize :Leucocite(WBC) 10.48 Limfocite%: 16.9 și Neutrofile:74.2
Cu ce pot dezinfecta o aluniță care s-a zgâriat și a sângerat?
Am vazut ca piticul nu respecta deloc varsta la care trebuie sa se schimbe dintii. Sa imi fac griji? Ce am gasit aici e corect? https://www.alexnecula.ro/articole/care- este- varsta- la- care- apar- sau-...? (mai mult)
Cat de real sau cat de probabil este riscul de a face cancer de sange sau alta afectiune la cei care isi fac tatuaje?
Are ceva dacă am înghițit o guma de aia huba buba de 60 de grame deoadata?
Sal. Deci azi la sala mi- a cazut o greutate pe picior pe degetul mare si am vazut acasa ca incepe sa mi se inegreasca unghia gen si am o durere enorma. Eu am aproape 17 ani si n- am mai patit asta, 0oate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!