E normal sa te simti descurajat/a de aceasta veste si sa te intrebi daca are vreun rost sa lupti impotriva cancerului, daca are vreun rost sa mai speri la vindecare.Cu certitudine, medicul tau are motive sa-ti spuna ca nu poti fi vindecat(desi, ar fi mai bine si iti recomand sa ceri parerea si altcuiva cu privirea la aceasta). De-a lungul anilor, s-au facut progrese uimitoare in lupta impotriva cancerului si ar fi gresit sa respingi aceasta posibilitate. Apoi, gandeste-te la oamenii care te iubesc si se bazeaza pe tine, si, de dragul lor, trebuie sa cauti raspunsul corect la aceasta problema.Nu cunostem intotdeauna motivele pentru care Dumnezeu ingaduie asemenea lucruri in viata noastra.As vrea sa-ti spun insa, ceva ce am auzit si eu de nenumarate ori de la oamenii care au trecut prin greutati si boli, si pe care l-am experimantat si eu in problemele pe care le-am avut de-a lungul anilor. Dumnezeu poate folosi experientele dureroase din viata noastra, pentru ca noi sa ne apropriem de El si pentru a-Si implini scopul si planul cu privire la noi.De aceea, oricare ar fi consecintele bolii tale, incearca sa fii receptiv/a la ceea ce Dumnezeu vrea sa te invete. Spre exemplu, poate El doreste sa te invete cat de important este sa-I dai primul loc in viata ta, sa traiesti in dependenta de El. Poate vrea sa te invete sa te increzi mai mult in El, in orice circumstanta. Poate vrea sa te invete ca lucrurile vesnice sunt mult mai importante decat cele trecatoare.Nu te lasa coplesit/a de amaraciune, suparare si descurajare, ci foloseste timpul acesta pentru a descoperi tot mai mult dragostea si indurarea Lui Dumnezeu in viata ta.
Iti doresc multa bafta si fii tare, nu te lua dupa cei care nu cred in Dzeu, el este alaturi de fiecare si ai ajuta si la bine si la rau, important este sa crezi in el, din cate vezi sintem aici o familie cu suflet mare si incercam sa fim alaturi de tine, chiar daca tu acolo unde este te simti singur, nu uita ca aici cineva te va sustine mereu si va fi alaturi de tine.Iti doresc multa bafta si succese mari, incearca sa speri, stii ca oamenii buni, mai au intotdeauna o portita.
Imi pare rau sa aud ca esti bolnava insa nu trebuie sa disperi, pentru ca mai exista unele solutii pentru a te insanatosi. Mai ales cele pe cale naturista. Daca imi trimiti adresa ta de e-mail, o sa-ti trimit cateva materiale legate de tratarea cancerului si ele pot fi incercate. Pana atunci, elimina carnea din alimentatia ta, zaharul si produsele rafinate (painea alba, produsele de panificatie din faina alba, si alimentele conservate), foloseste sucuri de legume si fructe proaspete si mancare proaspata ovo-lacto-vegetariana si gandeste pozitiv. Daca disperi nu vei rezolva problema ci, iti vei grabi sfarsitul. Bucura-te de fiecare zi in parte si sa nu-ti faci prea multe planuri ci, sa te rezumi la cele de fiecare zi, pentru a nu te stresa suplimentar. Incearca sa-ti gasesti echilibrul sufletesc si spera ca Bunul Dumnezeu se va ingriji de tine si te va ajuta. Dumnezeu ne incearca, prin incercarile la care ne supune, insa de regula face acest lucru cu oamenii buni pentru a le verifica credinta. Nu te lasa batuta. Suntem langa sufletul tau si-ti tinem pumnii sa-ti gasesti alinarea si sa speri ca si viitorul tau este scris in marea carte a vietii.
Ma gandesc ca acum e infernal. Trebuie sa incerci (nu zic ca este usor) sa nu te gandesti la asta. Am citit ca mariana ti-a dat niste sfaturi foarte bune referitoare la alimentatie. Incearca sa mananci tinand cont de acestea. Fa un suc natural din fructe si legume si bea-l pe stomacul gol, daca poti, dimineata. Gandeste pozitiv si vezi ca sunt multi cei care dupa ce si-au schimbat regimul de viata s-au vindecat miraculos si au trait multi ani ca sa povesteasca.
Citeste si tu ce spun si altii
http://www.gfxworld.info/forum/thread-346-post-3441.html
vezi si ceva remedii
http://tratament.vindecare.kombucco.eu/pentru/cancer.php
Dar la fel de important ca si orice medicament, dieta sau alimentatie este starea ta de spirit. Am citit ca doctorul Brofman s-a vindecat prin schimbarea mentalitatii, a vietii lui si a felului de a privi lumea
http://www.portalroman.com/articole/vindecare_cancer.php
Noi iti suntem alaturi. Ne pare extrem de rau dar toti te sfatuim sa lupti, sa nu te lasi doborata de boala, sa incerci sa gasesti acea raza de speranta care sa te calauzeasca in aceasta incercare. Sanatate multa si putere!
Nu dispera. Un coleg de al meu are cancer la cap. A fost operat pe creier, nu i s-a dat prea multe sanse de viata 2-3 luni. Cineva i-a spus sa mearga la Tg.Mures sa il caute pe parintele POMOHACI. Daca cineva de pe TPU stie exact unde poate fi gasit parintele (la ce biserica)il rog sa intre pe TPU si sa spuna. Dupa aceasta ''vizita'' la parintele POMOHACI se simte mai bine (nu mai putea merge, nu mai avea echilibru, nu mai vedea clar, vorbea incoerent). Nu stiu ce a vorbit cu parintele(nu a spus), dar de a doua zi a inceput sa mearga, sa vada si sa vorbeasca mai bine.Nu stiu de unde esti, daca poti incearca sa ajungi la el si sunt sigura ca te v-a ajuta cat v-a putea.Si nu uita SPERANTA MOARE ULTIMA! Suntem alaturi de tine si asteptam in continuare vesti... speram bune...
Nu ai precizat unde este localizata boala.In ce oras ti s-a pus diagnosticul? In general medicii buni nu se exprima atat de brutal.Cred totusi ca urmezi un tratament.Incearca si alte opinii.Nu abandona tratamentul medicamentos, iar pentru imbunatatirea starii de spirit poti recurge si la sucuri si alte licori din plante. Unele diminueaza insa efectul medicamentelor.Informeaza-l pe medic ce ai de gand sa iei.Sanatate.Mira
Mama mea a fost diagnosticata cu cancer in urma cu 9 ani. Atunci i s-a spus ca mai are de trait cateva zile, cel mult doua-trei saptamani.
P langa faptul ca a adoptat o atitudine pozitiva, a facut tot ce i-a stat in putiinta sa lupte cu boala.
Acum e foarte bine. E un exemplu demn de urmat pentru oricine.
Ce a facut ea? Dupa ce medicul mi-a spus mie ca putem face absolut tot ceea ce credem de cuviinta, am dus-o la un fitoterapeut si a inceput tratamentul cu produse naturiste, s-a mai inzdravenit si a urmat tratamentul cu citostatice. A renuntat definitiv la carne, zahar, faina alba si la foarte multe alimente pe care in mod obisnuit multa lume le considera sanatoase. Manca te miri ce. Legume si fructe multe, sucuri proaspete de fructe si legume, consuma 3 l de ceai (recomandat de fitoterapeut).
Dupa un an a fost la controul medical. medicul care a diagnosticat-o a ramas inmarmurit. Nu o mai recunostea! Rezultatele investigatiilor medicale au aratat ca se facuse bine. Desi a avut metastaze hepatice, fapt confirmat prin tomografii, ele au disparut. In fiecare an isi face controlul medical si e sanatoasa.
Gaseste si tu in tine puterea de a merge mai departe. Rugaciunea iti va fi de mare folos. Roaga-te la Dumnezeu cu inima deschisa si cu credinta ca te vei vindeca.
Eu iti doresc sanatate maxima!
Spera, lupta, mergi la un doctor bun si roaga-te! Dumnezeu este singura ta solutie.
Este ingrozitor sa afli asa ceva! Nu renunta la speranta : mergi si la medic si la biserica, nu te descuraja! Ti-au raspuns o multime de oameni, deci inca stim sa ne sprijinim macar cu un gand bun si o incurajare! Nu te descuraja!
Continua sa lupti pana la ultimul strop de putere. Trebuie sa existe o sansa. O vei gasi daca lupti. Suntem alaturi de tine, atat cat putem. Curaj!
Cu siguranta k ai nevoie de incurajari, mari incurajari pentru ca nu e usor da fii azi sanatoasa tun si maine doctorul sati zic k ai cancer, pot zice ca e un soc, tias recomanda s-ti traesti viata in continuare, nu te gandi k esti bolnava, UITA e mai bine asa, comportate k si cum nu ai avea, dar binenteles tii in cont si ceti recomanda medicul
MULT SUCCES SI INCURAJARI
La catzi doctori ai fost?
ai repetat analizele la alt laborator?
speranta este ultima la care renunti, ok?
nu te da batut sa faci citostaticele sa nu renunti la ele
Si inca ceva chiar daca se confirma, traieste clipa fii fericit/a pentru cat a mai ramas de trait, calatoreste cat mai poti viziteaza locurile frumoase din tara noastra
Sincer imi pare rau, dar toata lumea priteni sau neamuri si
chiar si noi de pe TPU hai sa incercam sa te ajutam da mai multe detalii.sanatate multa curaj, incearca orice posibil
si nu te da batut.
Imi pare rau ca suferi, dar d-zeu nu are nici o legatura cu asta..se stie de ce, n-o sa repet. Am inteles ca in alte state sunt medicamente nou aparute care pot sa ajute. Incearca sa te informezi, dar cred ca sunt destul de scumpe. In romania doctorii oncologi au un tipar, un stas in ceea ce priveste aceasta boala si nu cred ca poti rezolva ceva aici. E o boala grea si e greu sa luprti cu aceasta boala. incearca sa nu-ti pierzi speranta si cauta tratamente noi in strainatate, poate se rezolva cate ceva.
SI MAI LASATI-O NAIBA BALTA CU D-ZEU CA NU ARE NICI O LEGATURA. FUUU CE FANATICI RELIGIOSI, IPOCRITII NAIBI!
Sanatate iti doresc! Sper ca si ceilalti de aici sa fie alarma falsa, sau sa gasesti un tratament bun. Incearca produse naturiste, informeaza-te cat mai bine, si apoi, stii ca tot Dumnezeu va avea grija de tine! Chiar vorbeam zilele astea apropos de cancer: daca te operezi nu e bine, ca pot sa apara complicatii, daca te chinui mult nu e bine, ca e dureros la propriu si la figurat, si pentru cei din jurul tau. Numai bine, si asa cum zic cei de pe aici, mai fa niste verificari, teste! SI, SPERANTA E PENTRU TOTDEAUNA!
Bunicul meu traieste d 8 ani fara un rinichi sh 1 plaman. a avut cancer. a scapat... acum cancerul a evoluat in tot organismul. a facut tratament cu citostatice sh medici nu i au mai dat mult d trait...insa el se straduieste, desi nu are pofta de mancare mananca, desi se chinie mult incearca sa faca sport nu renunta.cand se duce la contro medicii se mira km de mai traieste.are 60 d ani sh isi doreste atat d mult sa traiasca.noi il iubim enorm a facut multe pentru noi sh suntem alaturi d el sh il vom sprijini mereu.
nu renunta sa speri sh sa lupti.
Vointa de fier este tot ce iti trebuie acum, tonus ridicat si multa speranta. Nu renunta sa crezi ca te vei face bine.Rugaciunea catre Dumnezeu este un leac divin.Numai crezand in dumnezeu si rugantu-te lui vei reusi. Elimina carnea de orice fel din alimentatie, consuma oua de la tarani dar vezi sa nu fie hranite gainile cu concentrate, lapte de vaca, branza scoapta, legume crude de tot felul preferabil de la tarani ca ei nu prea pun ingrasaminte si sunt putin mai eco, fooarte multa miscare, cocteiluri din tot felul de plante crude ceaiuri infuzate.
Nu ai precizat ce fel de cancer este un leac miraculos este planta marul lupului care se foloseste ca decoct extern iar intern ceaiuri cu doze bine proportionate este toxica.
Revino din nou cu intrebarea si precizeaza ce fel de cancer este si poate te pot ajuta mai mult.Intre timp ma mai documentez si o sa iti mai spun si alte remedii.
NU UITA:RUGACIUNE, POST, VOINTA si VOIE BUNA.
Toata lumea pleaca din aceasta viata mai devreme sau mai tarziu...este o realitate pe care nimeni nu o poate nega, oricat am incerca noi sa ne ascundem dupa clisee si modele omenesti, dupa aparente si situatii...
Daca astazi te vindeci de o boala grava, tu zici ca ai scapat, dar pentru cat timp?
Un an, doi, trei, zece? Si pe urma? Revii din nou de unde ai plecat si o iei din nou de la inceput...si speri din nou... te lupti, te rogi sa mai traiesti, si poate invingi si a doua oara, si pe urma, in bucuria victoriei faci o mare greseala, in loc sa iti vezi neputinta trupeasca, te crezi invincibil... iar cand necazul vine si a treia oara, cedezi, cazi, esti biruit...in sfarsit ai invins!
Ai scapat de aceasta lume murdara si rea, ai lasat in urma durerea si disperarea, ai castigat lupta cea buna a Mantuirii...esti alaturi de Dumnezeu si de cei dragi ai tai.
Iarta-mi comentariul, a fost doar o cugetare personala...
Cat priveste cancerul, se stie ca exista o gramada de remedii naturiste/alternative, prin care celulele canceroase
pot fi eliminate din organism, numai ca "mai-marii" nu vor ca acestea sa fie cunoscute publicului larg, pentru ca altfel marile companii multinationale farmaceutice si de cercetare ar da faliment, s-ar pierde zeci de miliarde de dolari, si atunci se prefera voit(ce cruzime) sa se indobitoceasca bolnavii cu tratamentele conventionale, chimicale fara speranta...si de multe ori total inutile.
Lucrand in domeniul medical, afirm cu tarie ca peste jumatate dintr-e doctorii si farmacistii nostri sunt dobitoci, adica indobitociti de sistem, si daca o mare parte din pacienti s-ar vindeca pe cale naturista/alternativa atunci un intreg sistem s-ar clatina, nr. operatiilor s-ar reduce mult si spaga nu ar mai fi atat de grasa...
Cauta tratamentele naturiste, fitoterapeutice, alternative, nu te lasa, ca sperante exista...Intr-o sectie de Oncologie, din 100 de pacienti daca 7-8 au auzit de tratamentele alternative restul nu...nu stiau decat operatia, chimioterapia si radioterapia, ce ignoranta, dar si ce lipsa(voita din partea "baietilor destepti") de informare...
Crud dar adevarat...
Nu te lasa, crede in Dumnezeu si in tratamentele sale, de nenumarate ori pacienti pe care doctorii ii credeau morti de mult, s-au intors in vizita si i-au lasat pe acestia cu gingiile la vedere si ochii bulbucati, mirandu-se cum de mai traiesc, asa ca spera si trateaza-te natural.Cauta si informeaza-te cat mai rapid si actioneaza, nu pierde timpul...
NoGod, daca tu nu crezi asta nu inseamna k Dumnezeu nu exista si nu are legatura cu toate lucrurile care ni se intampla.
Continua sa speri, nu iti pierde credinta in Dumnezeu, El ingaduie toate astea cu un scop, are un plan si doreste sa te invete ceva din aceasta experienta.
Trebuie o gandire pozitiva, sunt oameni care s-au vindecat de cancer desi medicii nu le mai dadeau mult timp doar gandind pozitiv. Cand te gandesti ca esti bolnav nu faci decat sa inrautatesti situatia, trebuie sa te gandesti ca vei fi bine, iti poti imagina chiar cum acele celule mor una cate una. Multa sanatate!
NU dispera si ai vointa si incredere in Dumnezeu si roaga-te la el din inima si din suflet sa te ajute si mai incearca si la alti medici dar cel mai important lupta cu boala si ai incredere in Dumnezeu si roaga-te mereu sa te ajute iti doresc multa sanatate
Daca ti-a dat sperante inseamna k ele exista...pentru ce sa te resemnezi? sunt foarte multe cazuri care si-au revenit miraculos sau nu.ai incredere in dumnezeu si nu renunta.infrunta-ti boala, sunt sigura ca vei reusi!:*
te mai asteptam aici sa ne spui ce mai faci
No God, e vai de tine. daca cel care a pus intrebarea admite ca dumnezeu ingaduie asta, tu cum poti sa impui cuiva sa nu creada in El sau sa-l convingi ca nu exista! Termina cu prostiile copile! Subscriu la raspunsul annei, e cel mai bun!
VulpeaDinUmbra întreabă: