anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am aflat ca am cancer.Doctorul spune ca acesta nu mai poate fi tratat, dar eu ma intreb daca are vreun rost sa incerc sa mai sper.De ce Dumnezeu ingaduie sa sufar? De ce? Am nevoie de incurajari.va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

E normal sa te simti descurajat/a de aceasta veste si sa te intrebi daca are vreun rost sa lupti impotriva cancerului, daca are vreun rost sa mai speri la vindecare.Cu certitudine, medicul tau are motive sa-ti spuna ca nu poti fi vindecat(desi, ar fi mai bine si iti recomand sa ceri parerea si altcuiva cu privirea la aceasta). De-a lungul anilor, s-au facut progrese uimitoare in lupta impotriva cancerului si ar fi gresit sa respingi aceasta posibilitate. Apoi, gandeste-te la oamenii care te iubesc si se bazeaza pe tine, si, de dragul lor, trebuie sa cauti raspunsul corect la aceasta problema.Nu cunostem intotdeauna motivele pentru care Dumnezeu ingaduie asemenea lucruri in viata noastra.As vrea sa-ti spun insa, ceva ce am auzit si eu de nenumarate ori de la oamenii care au trecut prin greutati si boli, si pe care l-am experimantat si eu in problemele pe care le-am avut de-a lungul anilor. Dumnezeu poate folosi experientele dureroase din viata noastra, pentru ca noi sa ne apropriem de El si pentru a-Si implini scopul si planul cu privire la noi.De aceea, oricare ar fi consecintele bolii tale, incearca sa fii receptiv/a la ceea ce Dumnezeu vrea sa te invete. Spre exemplu, poate El doreste sa te invete cat de important este sa-I dai primul loc in viata ta, sa traiesti in dependenta de El. Poate vrea sa te invete sa te increzi mai mult in El, in orice circumstanta. Poate vrea sa te invete ca lucrurile vesnice sunt mult mai importante decat cele trecatoare.Nu te lasa coplesit/a de amaraciune, suparare si descurajare, ci foloseste timpul acesta pentru a descoperi tot mai mult dragostea si indurarea Lui Dumnezeu in viata ta.

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am aflat acum doua zile ca am cancer

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incredete in dumnezeu ca el poate sa te vindece cand medici spun ca nu se mai pate la DUMNEZEU este o rezolvare si pentru problema ta, eu te sfatuiesc sa te rogi si sai spui domnului tot ce ai pe imina si domnul va asculta rugaciunea ta. si eu trec printr-o perioada dificila cu o prolbema de sanatate dar stiu si cred ca va veni si pentru mine ziua cand domnul o sa ma vindece, dar totul la momentul potrivit. INCREDETE IN DUMNEZEU DIN TOATA ININA.

| utilizator-tpu a răspuns:

Cred ca iti este foarte greu.Fii puternica si priveste inainte! Increde-te in Dumnezeu in fiecare clipa si o sa treci si peste asta. take care

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dl. inginer, ca sa respect rationamentul tau, daca tu crezi ca exista dumnezeu, nu inseamna ca si exista.

eileen
| eileen a răspuns:

Spera, lupta, mergi la un doctor bun si roaga-te! Dumnezeu este singura ta solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa fii puternic(a)! Fa ce simti mai acut ca vrei sa faci! Imi pare tare rau pentru tine. Daca pot sa te ajut cu ceva nu ezita sa ma contactezi. 0742042064 sau ceciliarepede@yahoo.com. Cred ca ti-e extrem de greu. Nu sta singur(a)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In astfel de situatii speranta face cat 1000 de doctori. poate ai auzit si tu de cazuri in care oamenii s-au tratat de cancer fara ajutorul medicilor doar prin propriile forte.eu nu spun sa nu consulti medicul insa un psihic sanatos te va ajuta.atunci cand suntem fericiti, optimisti creierul secreta o substanta care mentine buna functionare a organismului si lupta impotriva celulelor canceroase.gandeste-te ce frumos ar fi sa te intalnesti cu lumea pe strada si toti sa intoarca capul dupa tine pentru ca tu esti "persoana care a invins cancerul". ar fi un lucru senzational.si-ti spun asta deoarece cunosc oameni care au supravietuit acestei boli.mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Azi am citit intrebarea ta si ma grabesc sa raspund dar inainte as vrea sa stiu daca vrei sa auzi ce am facut noi in asemenea situatie si multumesc bunuluiDumnezeu ca sint 31 de ani de atunci si inca traieste sotia.Nici un medic nu i-a dat vreo sansa de a mai trai a fost operata la Cluj, dar am folosit o multime de tratamente naturiste pe linga tratamentele din spital nu ascund ca sintem credinciosi si nencetat ne_am rugat impreuna cu multe Biserici dar s-a intamplat ca dumnezeu sa raspunda si azi pot afirma ca D UMNEZEU agasit leac pentru ea sau pur si simplu a videcat_o.tel 0749051815

| madalinasoare1 a răspuns:

Din ce oras esti? eu sunt din bucuresti am cancer cu metastaze multiple la ficat (o forma rara de cancer). nu au tratament pentru mine. am gasit o reteta din franta si acum fac tratament dupa ea ( chimioterapie ) am serviciu - lucrez 8 ore pe zi ( am un serviciu stresant o functie de conducere cu multa raspundere ) -i-mi iau concediu 3 zile pe luna pentru chimioterapie. fac sport, ma plimb si-mi place sa ma duc saptamanal la piscina. VII SI TU? am 33 de ani sunt casatorita dar nu am reusit sa am copii. ( gandul asta ma innebuneste dar asta E) iar sotul meu are amanta de cand a aflat ca am cancer. si nu mai am pe nimeni, parintii mei au murit de mult ...ma uit la sotul meu cum asteapta la colt sa mor mai repede. dar nu o sa mor. PENTRU CA ASA VREAU EU! lasa-ti adresa de email si te invat eu cum sa traiesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce crezi ca doctorul trebuie sa rezolve cancerul?
clungu@hotmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te pot ajuta. Fac tratamente bioenergetice si am avut rezultate bune in tratarea unor boli dificile.Tratamentele sunt gratuite.

| lilianaalex a răspuns:

Te pot ajuta prin tratament bioenergetic.Rezultatele sunt foarte bune merita sa incerci.Nu te costa nimic trebuie doar sa ma contactezi.

Liliana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ESTERA, Eu te sfatuiesc sa ai ancredere an tine sa lupti, sa fii puternica si sa ai ancredere an Dumnezeu si niciodata sa nu-ti pierzi speranta.Sigur ai sa te faci bine, ancearca sa citesti cartea forta gandirii pozitive scrisa de Norman Vincent Peale, este o carte extraordinara si sigur te va ajuta.Ati doresc multa putere si multa forta si Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate că am ajuns prea tîrziu dar se pare că un doctor italian a descoperit că o ciupercă este responsabilă pentru apariţia cancerului, care este, nici mai mult nici mai puţin decît o reacţie de apărare la acea ciupercă (este vorba despre candida!). Iar vindecarea presupune nimic altceva decat bicarbonatul de sodiu! Da, cel praf folosit in compozitia prafului de copt. 50g costa 1 leu la orice farmacie.

Gasiti aici informatii despre aceasta teorie:
http://www.scribd.com/doc/23647005/Cancerul-Este-o-Ciuperca
http://www.scribd.com/......-Solutions

Inainte de a ridiculiza aceasta teorie... ganditi-va ca este, inainte de toate, o noua sansa! Dar e o sansa in plus! Chimioterapia ofera doar 2% sanse de viata! (in cel mai bun si mai fericit caz)
Imi pare rau, sincer, pentru ceea ce se intampla.
Fie ca alegeti sa credeti sau nu in aceasta teorie, dati link-urile mai departe. De ce sa nu poata fi o sansa in plus pentru cineva?

Dumnezeu sa ne ajute pe toti, caci avem mare nevoie de Intelepciunea Sa acum.

Numai bine, tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca Dumnezeu a permis sa ai incercari, fii sigura ca tot Dumnezeu este Cel Ce iti va da si puterea necesara sa treci prin ele.
Sora mea a fost diagnosticata in iulie 2009 cu cancer (metastaza)... are 32 de ani si a primit vestea la o luna dupa nunta. A fost operata, a facut citostatice, si a trecut prin toate numai cu putere de la Dumnezeu. Se bucura de orice clipa frumoasa care-i apare in viata, primeste totul cu multa multa credinta, rugaciune si speranta. Si iti spun sigur ca este foarte puternica pentru ca stie ca toate incercarile au un anume scop! Sa iti dea si tie Dumnezeu puterea pe care a primit-o si ea, iar tu sa vrei s-o primesti!
Cat despre doctorul care a descoperit vindecarea cu bicarbonat de sodiu, l-a contactat si sora mea, a primit raspuns si urmeaza sa ajunga -cu ajutorul lui Dumnezeu- la el, in Italia.

| FuCkMAn a răspuns:

NU dispera si ai vointa si incredere in Dumnezeu si roaga-te la el din inima si din suflet sa te ajute si mai incearca si la alti medici dar cel mai important lupta cu boala si ai incredere in Dumnezeu si roaga-te mereu sa te ajute iti doresc multa sanatate

| FuCkMAn a răspuns:

Ai incredere in Dumnezeu si roaga-te la el sa fi bine si ai vointa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patrik Med se numeste cabinetul medical unde puteti gasi raspuns la problemele dumneavostra, Doamna doctor se ocupa de cazuri speciale, are tratamente naturiste pentru diferite forme de cancer.Tratamentele sunt garantate 100�a se urmeaza tratamentul.Cabinetul se afla in Lugoj tel. 0723197488.
http://www.wix.com/patriciaghemes/cabinet-medical-patrik-med

| Crina_4003 a răspuns:

Verisoara mea in varsta de 15 ani a avut cancer malign si a scapat cu un tratament naturist: http://www.facebook.com/....../photo.php A incercat saraca totul si a scapat in 3 luni de zile cu acest tratament!

| Чернобыль a răspuns:

Oh,orice numai sa nu mori!