anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul a inceput intr-o zii cand ma plimbam afara cu un prieten.
In spatele unui magazin dezafectat am vazut o umbra ciudata care semana cu un fost coleg de liceu care ma batjocorit ani de zile in liceu!
Acea o pozitie ciudata si parca astepta sa trec pe acolo si mi-a fost frica sa vad daca este el
Imi venea sa o rup la fuga cat vad cu ochii!
Am grabit pasul in timp ce am amuțit si ma tot uitam in spate sa nu vina dupa mine
Credeti ca ma urmareste acest coleg?
De ani de zile am o obsesie in care imi imaginez ca prietena mea imaginară are o relatie intima cu el!
Ar trebuii sa consult un doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raizing a răspuns:

Saluti!
A? Si ce sa-ti faca/zica doctorul? Totul tine de psihicul tau! Parca esti femeie! ps: devino barbat! Lasa frica.Sa privesti problemele cu care te confrunti din mai multe unghiuri de vedere sau, pur si simplu, pentru un moment, dintr-o alta perspectiva pentru a-ti da voie sa observi cai alternative, mai simple, de solutionare!

7 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

"Ar trebuii sa consult un doctor?"

da, du-te imediat la doctor că e grav!

| gabicoo a răspuns:

Nu!
Mergi la Cotroceni! Ești bun de prim ministru!
sad

| Simpatic a răspuns:

Cu siguranta ar trebui sa consulti un medic psihiatru, ai grave probleme psihice, te sfatuiesc sa lasi drogurile legale, pentru ca dupa pararea mea ca doar in aceste conditii iti avariezi creierul in asa fel incat sa ai prieteni imaginari la varsta adolescentei, banuiesc ca nu ai avut prieteni imaginari si in copilarie caci asta ar insemna ca te-ai nascut cu o afectiune psihica.
Oricum ar fi mergi la medic, acceptarea ca ai o problema este un inceput bun, rau este cand nu accepti ca ai o problema desi o ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cred ca suferi de psihoza sau schizofrenie paranoida si TOC tu esti tipu care spunea intr-o intrebare ca ti teama sa te internezi ca sa nu fi violat si ce mai scriai acolo...tu ar trebui sa te internezi spre binele tau nu mai amana sau esti vreo troll care nu are ce face
'Totu a inceput intr-o zi cand ma plimbam cu un prieten ' o fi si ala imaginar

| Florin1935 a răspuns (pentru Simpatic):

De copil sunt asa...

| Florin1935 a răspuns (pentru Simpatic):

Nu consum legale...

| Simpatic a răspuns (pentru Florin1935):

Si de ce nu te-ai adresat medicului psihiatru pana acum, daca ai o problema de genul schizofrenie te si poti pensiona pe caz de handicap, vei primi o pensie si tratament gratuit, de ce stai degeaba? nu este de joaca cu asta!
Daca ai o problema mai usoara te-ai gandit ca poate cu tratament te va vindeca? dar tu preferi sa vezi oameni imaginari.
Pe de alta parte rasing a vorbit ca si cum ai avea o problema ce tine de psiholog dar din cate spui nu este de psiholog ci de psihiatru, este o mica mare diferenta, oricum ar fi este o afectiune si trebuie tratata, s-ar putea sa ai marele noroc sa fie si vindecabila.