anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, deci de la 9 de dimineata pana la 11 ma tot manca pielea, pe maini, pe burta, spate, gat si pe fata. S-a dus mama pana la Spital, i-a dat doctora de familie o pastila si am luat-o. Mi-a trecut timp de o ora, acum iar m-au apucat mancarimile. S-ar putea sa fac bubat? Varicela? sau alte din-astea? Ce simptome sunt? Funda...!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e posibil orice. poate fi o toxiinfectie alimentara/o alergie/varicela.
consulta medicul de familie.
pentru alergie e bun Claritine.dar sfatul unui medic ramane in picioare
O zi bunahappy

| darrio2007 a răspuns:

Mama ta trebuia sa te ia si pe tine la spital.Cum spui tu.Ce pastila i-a dat doctorita aia fara sa te vada si sa iti faca un consult.Sau sa faci niste analize? Ce ti-a dat? Algocalmin? Avem ce avem cu doctorii dar si noi le facem dupa cum ne taie capul. Daca se intampla sa se agraveze sau sa ai cine stie ce boala cine este de vina? Medicul.Nu? Nu maica-ta ca nu te-a luat frumusel de manuta sa te duca la consult? Tu stateai pe net.Pe TPU.

| SmilerXd a răspuns (pentru darrio2007):

rolling on the floor)) Scuteşte-mă frate, mama s-a dus şi i-a spus doctorei ce am păţit. Nu m-a luat că încă nu-mi apăruse nimic pe corp, şi dacă tot eşti aici tare în tastatură şi cu gura mare, mai bine nu-mi răspundeai. laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru SmilerXd):

Puteai explica de la inceput asta cu varicela.Nu mai dadeai loc la interpretari. Lenea e cucoana mare.Se vede ca esti fata.Clanta mare.

rolling on the floor pa.

Si pu.Ai scris aici ca sa te afli in treaba.Rusine!

Nu, am scris ca sa primesc raspunsuri, nu sa primesc raspunsuri cacate ca ale tale "ca mam e de vina" cine **** mea esti tu sa o acuzi pe mama? du-te dracu!

Vezi ca ai inteles gresit.De tine am spus. Puteai sa te duci si tu cu ea la doctor.Ca tu ai probleme.Nu ea.Multumesc pentru raspunsul precedent.Meriti raportata la adm.site-ului.Pentru limbaj injurios.Dar n-am s-o fac.Se vede ca inca esti un copil care gandeste aiurea. Oricum va vedea administratorul Tpu.Pacat de tineretea ta daca vorbesti asa. Jalnic.

| darrio2007 a răspuns (pentru darrio2007):

16 ani? Frumoasa varsta.Am nepoti ca tine.Dar nu vorbesc asa urat.

Ce vocabular ai la 16 ani.Sa-ti fie rusine!

| mona a răspuns:

Poate este o alergie sau te paste varicela

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Am o singura întrebare, cum naiba i-a dat acea medic o pastila mamei tale fără sa te examineze? Offffffffffff!

Revenind la subiect, poate ai făcut doar o simpla iritație de la orice (mâncare/haina etc). Daca continui asa du-te la un medic dermatolog, dar du-te TU, ca sa te examineze, nu doar asa din vorbe...

| MikeyMinnieMouse a răspuns:

Pai ai o alergie, evident! In ultimul timp foarte multe mancarimi se produc din cauza detergentilor de rufe straight face Varicela nu faci daca ai mai facut dar daca nu ai mai facut tot ce e posibil..Nu-ti face griji se va rezolva totul!

| vasilicaandreea a răspuns:

E posibil si sa ai o alergie ..cam tot astea sunt simptomele, mancarimi peste tot. bubitele nu sunt rosii si mici?

| SmilerXd a răspuns (pentru vasilicaandreea):

Nu. Mâine mă duc la spital că aşa a spus doctora.

| ionutz192 a răspuns:

Gandeste-te ce ai mancat sau cu ce ai avut contact inainte de mancarimi s-ar putea sa fii alergica, sau poate e varicela daca nu ai avut pana acum.

| SmilerXd a răspuns (pentru ionutz192):

Am avut varicelă când eram mică.

| Marishkkk a răspuns:

Maai Spalate

| SmilerXd a răspuns (pentru Marishkkk):

M-ai* iubire, şi învaţă să scrii. Dacă nu ştii despre ce este vorba nu te băga aiurea. Eşti şi tu tare în tastatură, ce să zic, tupeu jegos!