| CrucifiedCountess a întrebat:

True or False! Masturbarea excesiva duce la impotenta( in cazul barbatilor) inca de la varsta de 30 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Undeva la mijloc. Daca ai fi intrebat daca Masturbarea are efecte negative as fi spus nu. Dar ai spus "excesiv" si asta face toata diferenta. Tot ce este excesiv incepe sa fie daunator, tocmai d-aia i se spune excesiv. Masturbarea excesiva nu duce la impotenta dar are alte efecte negative. Mai ales psihice. Daca o faci de 3-4 ori pe zi (nu stiu ce inseamna excesiv), iti garantez ca nu o sa mai ai aceeasi pofta si aceeasi energie noaptea in pat cu prietena sau sotia. Si tinand cont ca atunci cand te masturbezi o faci doar pentru tine ca esti singur, s-ar putea ca atunci cand esti cu prietena, creierul tau (care e foarte obisnuit cu rutina zilnica,"pac pac si gata") sa nu mai astepte si pe partenerul tau. Ar fi naspa sa termini mereu in cateva minute, de fiecare data inaintea partenerei, nu? happy
Numai bine, Shin.

25 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Absolut fals.

| Onutzu a răspuns:

Poate doar obisnuinta sa dea o forma de ipotenta. Dar asta este explicabil cred eu deoarece printr-o stimulare periodica organul genital in cauza isi pierde automat din sensibilitate el reationand mai greu sau ciar deloc la alti stimulenti decat cei obisnuiti. Dar totul se poate rezolva zic eu printr-o abstinenta la masturbare

| want2bMajestic a răspuns:

Cat se poate de fals... e ca si cum ai zice ca dca faci exces d sex...tote femeile se uita dupa tine( in cazul barbatilor)

mlm
| mlm a răspuns:

Fals, din pct de vedere medical masturbarea este benefica din pct de vedere fizic, sexual si emotional, deci este o activitate sanatoasa si absolut normalawinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fals! In exces, duce la difunctii de ordin comportamental si responsiv specific, in relatie cu femeia! Altfel, are valente de autocunoastere a propriei personalitati si tipologii erotice, si a timpilor si tipurilor de raspuns ejaculator/orgasmic! Evident, si de detensionare psihica/erotica/sexuala!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fals.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porcarie. Un mit ce tine de educatia bietilor parinti care n-au metode pentru copiii lor. Stii ce inseamna de fapt masturbarea excesiva? O lipsa de afectivitate din partea parintilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Doamne ferește!
Fals.
Pa, pa.

| anonymus_1825 a răspuns:

Fals... in schimb, masturbarea este foarte folositoare in cazul in care ai vreo intalnire si esti sgur ca... bang bang smug laughing. 2 ore inainte e super tongue... prelungeste erectia happy asta va pot spune sigur, nu numai din ce am citit laughing (are efect... am incercat de vreo 2-3 ori tongue)... nu prea recomand masturbarea... este aiurea. eu nu pot concepe viata in care sa te masturbezi toata ziua (in exces). Daca chiar este nevoie in cazuri critice (se mai intampla la unii laughing ) in rest enjoy sex tongue

| ingrijitoare a răspuns:

Poate fetele or lesbianitate si baietii vor homosexualitate, nu casatorii normale in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masturbarea excesiva? in conditii normale de sanatate, un barbat se poate masturba de 3 ori pe zi, chiar si daca ar vrea mai mult, efectiv nu se mai poate, sunt foarte rare cazurile.de 2-3 ori pe zi, nu mi se pare excesiv.in momentul in care substiutuie placerea si contactul fizic cu o alta persoana, da, mi se pare excesiv si doar o data pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitam un lucru, barbatilor peste 40 -50de ani, le este recomnadata o "doza" de masturbare, pentru ca evita problemele cu prostata

| casperboyy a răspuns:

Absolut fals nu sti care e organul care se foloseste cel mai mult in timpul masturbarii... Auzul...happy deci in cel mai rau caz surzesti...happy

| outlaw a răspuns:

Fals...parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna cale pentru a decide daca te masturbezi sau nu prea des este aceea de a te intreba daca aceasta situatie are efecte in afara actului in sine. De fapt, sexul „solo" ii ajuta pe oameni sa reduca frustratiile sexuale, atat in cadrul unei relatii, cat si in afara ei. Masturbarea frecventa este, in esenta, inofensiva, atata timp cat nu interfereaza sau nu are un impact negativ asupra altor aspecte ale vietii tale. Daca pastrezi un echilibru, poti continua linistita ceea ce faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Help! M-am masturbat o perioada de vreo 5 ani cam 1 data pe zi, iar acum am ajuns la impotenta! Nici pastilele nu ma ajuta, si mi-a slabit mult si memoria! Ajutati-ma fratilor ca sunt disperat!

| Tiby_4612 a răspuns:

Afecteaza relatia sexuala. Un sexolog poate dovedi asta, o sa ai probleme la intretinerea actului sexual nu mai poti mentine erectia asa cum vrei

| Tiby_4612 a răspuns:

Asa a spus si Ioana sexoloaga ca masturbarea excesiva duce la o oarecare impotenta, dar intrebarea mea e daca isi mai poate reveni barbatul adica sa inceapa sa se obisnuiasca cu vaginul? Oricum am citit si despre o femeie care se plangea ca barbatul ei care nu a avut contacte sexuale pana la varsta de 30 si ceva de ani avea probleme in mentinerea erectiei, adica termina mai repede si spunea ca datorita masturbarii si lipsei contactului sexual cu o femeie.Eu cred ca este adevarat ceea ce spun sexologii, asa ca trebuie sa luam noi barbatii asta in calcul ca altfel nu o sa ne fie bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

False, masturbarea nu duce la ipotenta, daca ar duce la ipotenta asta ar insemna ca si sexul duce la ipotenta!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FALS. la 32 de ani inca e tare ca piatra. sunt ahtiat dupa sex, sotia nu face fata asa ca ma masturbez. inainte de casatorie aveam aceeasi problema, nu aveam cu cine sa fac sex, bagam o masturbare sau a doua zi dupa o noapte cu o fata bagam o... in caz ca eram nesatisfacut. ma simt f bine dupa sex si bine dupa masturbare. Sfatul meu, ai pofta si nu ai cu cine? baga un film si liber la fantezii. spor

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| sexmachine_2371 a răspuns:

Fals! oricat m-as masturba sau as face sex cu o fata, tot nu ma satur, am 25 de ani si inca nu am intalnit fata sa imi reziste, mentionez ca recordul meu e de 15 ore jumate, da am scris bine, iar de masturbat a fost cand am facut-o si de 10 ori pe zi,sunt momente cand n-am alta ocupatie si imi vine cheful, dar chiar si asa daca e vorba de o femeie si daca arata bine nu e mare lucru chiar daca m-am masturbat inainte, pot non stop, secretul e sa te controlezi, depinde de fiecare.

Întrebări similare