| Ion1989 a întrebat:

Undeva pe Facebook era pus un videoclip cu un batran de 101 ani, cineva ii lua interviu si acel batran a zis ca de la 7 ani si pana la 101 a fumat, ar fi adevarat? Eu nu cred, cred ca este o minciuna, nimeni nu poate sa traiasca asa de mult daca bea sau fumeaza, daca fuma de la 7 ani, pe la vreo 15 ani murea, toti care au fumat si au baut au murit repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cunosc mai multe persoane care fumeaza de peste 50 ani.

| Ion1989 explică (pentru Bula):

Cam atuncia oamenii mor pe la 50-60 de ani din cauza la asta

Bula
| Bula a răspuns (pentru Ion1989):

Si din alte cauze...

| vladutzumuresan1996 a răspuns:

Prea frumos ca sa fie adevarat, oricum avand in vedere varsta nu cred ca-si mai amintea exact anul cand a debutat nicotina in organismul lui. Teoretic, nicotina n-ar afecta in mod fatal organismul, dar acolo e vorba de mai multi factori de natura chimica, care duc la afectiuni (unele netratabile) ale sistemului respirator. Mai ales daca mai participa dependenta de alcool in viata, atunci sa ai noroc daca apuci perioada pensionarii. In schimb, la momentul acutal, sunt destui pusi pe harta (cu fake stories), care sa convinga tineretul (evident, sa-l conduca la rau) ca tigarile nu sunt asa nocive pentru organism. Poate chiar facea ''reclama'' pentru o anumita marca de tigari.