| Adi1987 a întrebat:

Uneori sunt agitat, mai am perioade de stres, de ce uneori cand pun capul pe perna sa dorm parca ma sufoc si ma trezesc brusc? Este normal cand stau cu urechea pe perna sa imi aud inima cum bate? Doar atunci cand dorm parca imi cedeaza tot organismul dar asta mai rar mi
s-a intamplat, dar ziua nu am absolut nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Un psiholog. Pe langa problemele cu stresul, dai semne si de un inceput de ipohondrie

| Adi1987 explică (pentru IL0VEDINER0):

Nu merg pentru ca dau bani.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Adi1987):

Dai bani, dar macar iti vindeci problemele psihice

| Alex765431 a răspuns:

Eu zic că ai uitat să faci prima vizită la psiholog.

| Arthurrrr a răspuns:

Da,așa aud și eu inima cum bate când mă culc pe burta

| DanielDanny a răspuns:

Daca iti simti inima cum bate seara cand esti culcat ia-ti si tu pulsul, cate batai in 10 secunde imultit cu 6 (cauta pe google ca e usor iti spune si valorile normale)

Mergi la medicul de familie si spune-i ce te supara ca acolo nu platesti, si roaga sa iti ia tensiunea! Si de acolo te indruma mai departe sa faci analize, gratuit cu trimitere de la medicul de familie daca esti asigurat!

| 99Dededidi99 a răspuns:

Eu spun sa mergi sa faci o vizita la un medic el poate sa te ajute.

| Adi1987 explică (pentru 99Dededidi99):

Nu merg pentru ca dau bani

| 99Dededidi99 a răspuns (pentru Adi1987):

În cazul în care sunteți asigurat, consultațiile la medicul de familie sunt gratuite. Totuși, este important să vă adresați medicului la timp pentru orice problemă de sănătate, deoarece amânarea tratamentului poate duce la agravarea afecțiunii și la costuri mult mai mari cu medicamentele decât cu consultațiile. Unele probleme minore, netratate corespunzător, pot deveni severe, necesitând cheltuieli substanțiale.