| Mititica12 a întrebat:

Urinez mai des decat de obicei, ragai, trag vanturi, sunt balonata si am dureri de burtacrying((
Oare ce pot sa am?crying(((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Daz01 a răspuns:

Cred că ar trebui să o lași mai ușor cu cola.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

laughing Caz grav ce trebuia neaparat expus pe TPUlaughing Rîgîi si trag b. șini, Esti stricata la stomac ai mincat ceva care ti a facut rau, un aliment expirat, poate fi vorba de ouă ele dau aceste simptome pe care le ai tu, ia un triferment, un colebil, si daca durerile de stomac si de burtă continuă ia de la farmacie un scobutil, si bea ceai, maninca o supă numai minca lucruri grele, ce varsta ai mititico.

Răspuns utilizator avertizat
| Lukasssz a răspuns:

Covid has joined the chat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toxiinfecție alimentara. Nici rusii nu s-ar apropia de bombele tale toxice, asa ții inamici la distanta, le dai o sparcaiala echivalenta cu 500 de bombe de la Hiroshima.
Ai grija ce mănânci, ca s-ar putea sa botezezi cearșaful sau faianță de la baiehee hee

| Mititica12 explică:

De 2 săptămâni am chestia astacrying